Praca zaliczeniowa z RP

Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
dorotapiotrowska
Nowy(a)

Praca zaliczeniowa z RP

Post autor: dorotapiotrowska » 10 sty (wt) 2006, 16:33:40

Obudziłam się z ręką w nocniku, :oops: ale bardzo chce się załapać na ostatni termin zdawania prac zaliczeniowych z Reklamy Prasowej. Moje pytanko brzmi- jaki jest temat tej pracy?(bo nie wiem na pewno) Bardzo prosze o szybciutką odpowiedz bo wiem że zostało mało czasu!! WIELKIE dzięki!

Neron
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Neron » 10 sty (wt) 2006, 22:26:07

Zakładam że:

-twój user ma brak praw dostępu do forum naukowego.

Podaję tematy prac semestralnych z Reklamy Prasowej
AD 2005.

1. Reklama w dziennikach - dla kogo? Firmy jakich branż, dla jakiego rodzaju produktów oraz w jakich sytuacjach rynkowych powinny wybierać dzienniki jako podstawowe medium w swoich kampaniach reklamowych. Uzasadnij swoją opinię.

2. Reklama w czasopismach - dla kogo? Firmy jakich branż, dla jakiego rodzaju produktów oraz w jakich sytuacjach rynkowych powinny wybierać czasopisma jako podstawowe medium w swoich kampaniach reklamowych. Uzasadnij swoją opinię.

3. Czy reklama prasowa jest uniwersalna? Jak wypada pod tym względem w porównaniu z innymi mediami: telewizją, radiem, internetem i reklamą zewnętrzną? Uzasadnij swoją opinię poprzez dobór i analizę odpowiednich przykładów.

4. Jak w twoim przekonaniu rysuje się przyszłość prasy jako medium reklamowego? Co ewentualnie może pozbawić ją prymatu w świecie reklamy? Jak wydawcy prasy mogą starać się przed tym ustrzec? Spróbuj uprawomocnić swoje wizje.

5. Kto nie powinien korzystać z reklamy prasowej ? Wskaż przykłady branż, firm, produktów i marek, dla których reklama w prasie jest nieprzydatna. Spróbuj uogólnić wnioski.

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Skandal goni skandal... To skandal!

Post autor: s_wojtkowski » 11 sty (śr) 2006, 16:48:14

No to ładnie. Neron odtajnił najstaranniej strzeżone dane szkoły - ujawnił wszem postronnym nasze wewnętrzne wtajemniczenia. To jest jakiś skandal moralny. Tak sądzę. :evil: A koleżanka dorotapiotrowska to i drugą rękę ma w nocniku - tę, której miała użyć do wpisania prośby o dostęp do forum naukowego... :twisted:
Ostatnio zmieniony 12 sty (czw) 2006, 10:49:24 przez s_wojtkowski, łącznie zmieniany 1 raz.

Neron
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Neron » 11 sty (śr) 2006, 18:17:30

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

dorotapiotrowska
Nowy(a)

dostęp do forum

Post autor: dorotapiotrowska » 18 sty (śr) 2006, 16:24:38

proszę o dostęp do forum naukowego :roll: dziękuje

ODPOWIEDZ