Krótka dyskusja o dostępie do forum naukowego
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
sinar
- Loża WSR

No tak sytuacja jest dosc szczegolna. Trudno brac udzial w konkursie skoro nie ma sie dostepu do tego forum. Szczegolne sytuacje wymagaja specjalnych rozwiazan. Mam 2 propozycje:
1) Termin zglaszania propozycji uplywa we wtorek o polnocy. Jezeli ktos chce miec pewnosc ze zdazy a ma juz gotowa definicje to mozna zalozyc temat (slownie jeden) w ktorym osoby bez dostepu opublikowalyby swoje definicje. Pozniej ten temat admin moglby przesunac we wlasciwe miejsce. Uwaga w zasadach konkursu jest mowa ze kazda osoba moze zglosic tylko 1 definicje
2) Mysle ze z uwagi na masowe trudnosci z dostepem Slawek moglby rozwazyc jego przedluzenie o kilka dni moze nawet do przyszlego wtorku. Zblizaja sie swieta bedzie czas na przemyslenia a najblizsze zajecia z promocji i tak dopiero za 2 tygodnie.
1) Termin zglaszania propozycji uplywa we wtorek o polnocy. Jezeli ktos chce miec pewnosc ze zdazy a ma juz gotowa definicje to mozna zalozyc temat (slownie jeden) w ktorym osoby bez dostepu opublikowalyby swoje definicje. Pozniej ten temat admin moglby przesunac we wlasciwe miejsce. Uwaga w zasadach konkursu jest mowa ze kazda osoba moze zglosic tylko 1 definicje
2) Mysle ze z uwagi na masowe trudnosci z dostepem Slawek moglby rozwazyc jego przedluzenie o kilka dni moze nawet do przyszlego wtorku. Zblizaja sie swieta bedzie czas na przemyslenia a najblizsze zajecia z promocji i tak dopiero za 2 tygodnie.
-
Havoc
- Loża WSR

a z mojego punktu widzenai to sie nei oplaca drodzy panstwo bo skad mam wiedziec czy mam pisac ta prace z PR czy tez nei. Skoro Slawek mowil ze z braku chetnych osob wystawia ocene juz za sama probe
sesesese. wiec Sinar nie podjudzaj mi tu ludzi hihi A pzoa tym z tego co wiem to Slawek prosil o postaranie sie o dostep juz na pierwszych zajeciach co jak zwykle i tak wiekszosc rowno olala.... 
-
pesca
- Ekspert

Nie bądź taki mądry, Havoku! Termin upływa jutro, a niektórzy po prostu lubią a)zostawiać wszystko na ostatnią chwilę, b) po prostu zapomnieli aby to sprawdzić, c) sądzili, że już go mają. Z tego co wiem to problem nie tylko leży w dostępie do forum dot. promocji, ale także duża część osób nie ma dostępu nawet do forum naukowego (od września/października!) i nie koniecznie jest to ich wina. Pozatym, jeżeli chcesz wygrać konkurs, to przynajmniej powinieneś mieć satysfakcję, że wygrałeś go w uczciwej rywalizacji a nie walokowerem za same uczestnictwo!Havok pisze:a z mojego punktu widzenai to sie nei oplaca drodzy panstwo bo skad mam wiedziec czy mam pisac ta prace z PR czy tez nei. Skoro Slawek mowil ze z braku chetnych osob wystawia ocene juz za sama probesesesese. wiec Sinar nie podjudzaj mi tu ludzi hihi A pzoa tym z tego co wiem to Slawek prosil o postaranie sie o dostep juz na pierwszych zajeciach co jak zwykle i tak wiekszosc rowno olala....
-
Havoc
- Loża WSR

Ale ja tam nei ma tylko mojej propozycji wiec rywalizacja juz istniejepesca pisze: Pozatym, jeżeli chcesz wygrać konkurs, to przynajmniej powinieneś mieć satysfakcję, że wygrałeś go w uczciwej rywalizacji a nie walokowerem za same uczestnictwo!
-
sinar
- Loża WSR

Nie mam uprawnien zeby przeniesc caly topic. Mysle ze skopiuje/zacytuje zasady i definicje PR. Jeszcze sie w miare mozliwosci skonsultuje ze Slawkiempesca pisze:Sinar!
Twój pomysł bardzo mi się podoba, może Ty mógłbyś zostać założycielem "nowego" topica? Skopiowałbyś topic Sławka z "niedostępnego" forum, a potem Sławek mógłby sprawdzić, która definicja była najlepsza. Co Ty na to?
-
sinar
- Loża WSR

After consultion:
AZ dal Slawkowi uprawnienia do nadawania dostepu. Jutro Slawek zalatwi wszystkich ktorzy zglosili sie z tym problemem w dziale Ogloszenia Prosby o pomoc. Jesli ktos ze sluchaczy nadal ma problem z dostepem do ktoregos z for prosze to zglosic. Najlepiej tutaj lub w oddzielnym nowym temacie. Ja w miare mozliwosci przejrze inne fora pod katem tych prosb i przesune je do tego dzialu
AZ dal Slawkowi uprawnienia do nadawania dostepu. Jutro Slawek zalatwi wszystkich ktorzy zglosili sie z tym problemem w dziale Ogloszenia Prosby o pomoc. Jesli ktos ze sluchaczy nadal ma problem z dostepem do ktoregos z for prosze to zglosic. Najlepiej tutaj lub w oddzielnym nowym temacie. Ja w miare mozliwosci przejrze inne fora pod katem tych prosb i przesune je do tego dzialu
-
sinar
- Loża WSR