Krótka dyskusja o dostępie do forum naukowego
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
No tak sytuacja jest dosc szczegolna. Trudno brac udzial w konkursie skoro nie ma sie dostepu do tego forum. Szczegolne sytuacje wymagaja specjalnych rozwiazan. Mam 2 propozycje:
1) Termin zglaszania propozycji uplywa we wtorek o polnocy. Jezeli ktos chce miec pewnosc ze zdazy a ma juz gotowa definicje to mozna zalozyc temat (slownie jeden) w ktorym osoby bez dostepu opublikowalyby swoje definicje. Pozniej ten temat admin moglby przesunac we wlasciwe miejsce. Uwaga w zasadach konkursu jest mowa ze kazda osoba moze zglosic tylko 1 definicje
2) Mysle ze z uwagi na masowe trudnosci z dostepem Slawek moglby rozwazyc jego przedluzenie o kilka dni moze nawet do przyszlego wtorku. Zblizaja sie swieta bedzie czas na przemyslenia a najblizsze zajecia z promocji i tak dopiero za 2 tygodnie.
1) Termin zglaszania propozycji uplywa we wtorek o polnocy. Jezeli ktos chce miec pewnosc ze zdazy a ma juz gotowa definicje to mozna zalozyc temat (slownie jeden) w ktorym osoby bez dostepu opublikowalyby swoje definicje. Pozniej ten temat admin moglby przesunac we wlasciwe miejsce. Uwaga w zasadach konkursu jest mowa ze kazda osoba moze zglosic tylko 1 definicje
2) Mysle ze z uwagi na masowe trudnosci z dostepem Slawek moglby rozwazyc jego przedluzenie o kilka dni moze nawet do przyszlego wtorku. Zblizaja sie swieta bedzie czas na przemyslenia a najblizsze zajecia z promocji i tak dopiero za 2 tygodnie.
-
- Loża WSR
a z mojego punktu widzenai to sie nei oplaca drodzy panstwo bo skad mam wiedziec czy mam pisac ta prace z PR czy tez nei. Skoro Slawek mowil ze z braku chetnych osob wystawia ocene juz za sama probe sesesese. wiec Sinar nie podjudzaj mi tu ludzi hihi A pzoa tym z tego co wiem to Slawek prosil o postaranie sie o dostep juz na pierwszych zajeciach co jak zwykle i tak wiekszosc rowno olala....
-
- Ekspert
Nie bądź taki mądry, Havoku! Termin upływa jutro, a niektórzy po prostu lubią a)zostawiać wszystko na ostatnią chwilę, b) po prostu zapomnieli aby to sprawdzić, c) sądzili, że już go mają. Z tego co wiem to problem nie tylko leży w dostępie do forum dot. promocji, ale także duża część osób nie ma dostępu nawet do forum naukowego (od września/października!) i nie koniecznie jest to ich wina. Pozatym, jeżeli chcesz wygrać konkurs, to przynajmniej powinieneś mieć satysfakcję, że wygrałeś go w uczciwej rywalizacji a nie walokowerem za same uczestnictwo!Havok pisze:a z mojego punktu widzenai to sie nei oplaca drodzy panstwo bo skad mam wiedziec czy mam pisac ta prace z PR czy tez nei. Skoro Slawek mowil ze z braku chetnych osob wystawia ocene juz za sama probe sesesese. wiec Sinar nie podjudzaj mi tu ludzi hihi A pzoa tym z tego co wiem to Slawek prosil o postaranie sie o dostep juz na pierwszych zajeciach co jak zwykle i tak wiekszosc rowno olala....
-
- Loża WSR
Ale ja tam nei ma tylko mojej propozycji wiec rywalizacja juz istnieje hihi nei chce tak na serio tylko zeby Slawek dal znac czy mamy pisac ta prace czy nie bo jak ma to ocenic dopiero za 2 tyg w poniedzialek to ja dziekuje za taki konkurs jak i tak trzeba bedzie napisac ta prace. Przeciez glowna nagroda mial obyc zwolnienie z jej pisania to po co mam podawac definicje i pisac prace? W takim razie to jzu nei jest konkurs tylko poprostu taki apel od Slawka zeby troszke poglowkowac i zrobic kompendium roznych definicji przedstawionych przez ludzi na forumpesca pisze: Pozatym, jeżeli chcesz wygrać konkurs, to przynajmniej powinieneś mieć satysfakcję, że wygrałeś go w uczciwej rywalizacji a nie walokowerem za same uczestnictwo!
-
- Loża WSR
Nie mam uprawnien zeby przeniesc caly topic. Mysle ze skopiuje/zacytuje zasady i definicje PR. Jeszcze sie w miare mozliwosci skonsultuje ze Slawkiempesca pisze:Sinar!
Twój pomysł bardzo mi się podoba, może Ty mógłbyś zostać założycielem "nowego" topica? Skopiowałbyś topic Sławka z "niedostępnego" forum, a potem Sławek mógłby sprawdzić, która definicja była najlepsza. Co Ty na to?
-
- Loża WSR
After consultion:
AZ dal Slawkowi uprawnienia do nadawania dostepu. Jutro Slawek zalatwi wszystkich ktorzy zglosili sie z tym problemem w dziale Ogloszenia Prosby o pomoc. Jesli ktos ze sluchaczy nadal ma problem z dostepem do ktoregos z for prosze to zglosic. Najlepiej tutaj lub w oddzielnym nowym temacie. Ja w miare mozliwosci przejrze inne fora pod katem tych prosb i przesune je do tego dzialu
AZ dal Slawkowi uprawnienia do nadawania dostepu. Jutro Slawek zalatwi wszystkich ktorzy zglosili sie z tym problemem w dziale Ogloszenia Prosby o pomoc. Jesli ktos ze sluchaczy nadal ma problem z dostepem do ktoregos z for prosze to zglosic. Najlepiej tutaj lub w oddzielnym nowym temacie. Ja w miare mozliwosci przejrze inne fora pod katem tych prosb i przesune je do tego dzialu
-
- Loża WSR