Legia Warszawa
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zadomowił(a) się
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Taaaak dzis 1:2 z LKSem. Chyba juz to tu pisalem ale wyglada ze chlopaki "zgrali sie" na sparingach we Francji do tego stopnia ze moga juz nie zlapac rytmu. A jak sie szybko nie otrzasna to sezon mozemy miec z glowy bo jak nie Wisla to nam BOT ucieknie.
A co do Brazylijczykow to ktos kiedys mowil ze ich na boisku w klubie europejskim to maksymalnie moze byc 2 najwyzej 3 bo jak jest wiecej to dyscyplina bierze w leb.
A co do Brazylijczykow to ktos kiedys mowil ze ich na boisku w klubie europejskim to maksymalnie moze byc 2 najwyzej 3 bo jak jest wiecej to dyscyplina bierze w leb.
-
- Loża WSR
No wracamy do punktu wyjscia. Pora roku mniej wiecej ta sama. I punktow miniej wiecej tyle co za Zielinskiego rok temu.
Na moj gust to Wdowczyk troche przeszarzowal z transferami. Zwlaszcza pozbywajac sie kilku zawodnikow z obrony. Nie jestem tez pewien czy do konca prawda jest to co mowi ze w Polsce nie ma zawodnikow ktorzy mogliby wzmocnic Legie. A przynajmniej wydaje mi sie ze sa lepsi od niektorych ktorzy przyszli w tym oknie transferowym. Poza tym Jozwiak i Piekarski pomijajac nawet ich kompetencje to troche za malo by prowadzic dobra polityke skautingowa i transferowa w Europie czy na swiecie.
Ale ok moze to sa przejsciowe klopoty. Mam nadzieje ze zarzad nie bedzie robil nerwowych ruchow i Wdowiec jednak zostanie. A za rok wejdziemy do Ligi Mistrzow. W tym roku moze nie jest to nierealne ale nawet mimo duzej kasy to zal byloby patrzec na baty ktore bysmy dostawali.
Na moj gust to Wdowczyk troche przeszarzowal z transferami. Zwlaszcza pozbywajac sie kilku zawodnikow z obrony. Nie jestem tez pewien czy do konca prawda jest to co mowi ze w Polsce nie ma zawodnikow ktorzy mogliby wzmocnic Legie. A przynajmniej wydaje mi sie ze sa lepsi od niektorych ktorzy przyszli w tym oknie transferowym. Poza tym Jozwiak i Piekarski pomijajac nawet ich kompetencje to troche za malo by prowadzic dobra polityke skautingowa i transferowa w Europie czy na swiecie.
Ale ok moze to sa przejsciowe klopoty. Mam nadzieje ze zarzad nie bedzie robil nerwowych ruchow i Wdowiec jednak zostanie. A za rok wejdziemy do Ligi Mistrzow. W tym roku moze nie jest to nierealne ale nawet mimo duzej kasy to zal byloby patrzec na baty ktore bysmy dostawali.
-
- Loża WSR
i na razie tak jest.
Wdowczyk dał dupy pozbywając się obrońców bo twierdził ze są mu niepotrzeni.
a taraz plaga kontuzji i nie ma kto grać.
w środę czarno to widzę biorąc pod uwagę ze następny obrońca wypadł - Hugo.
a atak gra jak zaczarowany i główny prowadzący tej zabawy niejaki Władeczek nadal rzeźbi w gównie.
no coż trzeba się po woli chyba szykować na puchar UEFA.
Ps. ale ....dopóki piłka w grze jesteśmy jeszcze wstanie pokonać Szachtar.
Wdowczyk dał dupy pozbywając się obrońców bo twierdził ze są mu niepotrzeni.
a taraz plaga kontuzji i nie ma kto grać.
w środę czarno to widzę biorąc pod uwagę ze następny obrońca wypadł - Hugo.
a atak gra jak zaczarowany i główny prowadzący tej zabawy niejaki Władeczek nadal rzeźbi w gównie.
no coż trzeba się po woli chyba szykować na puchar UEFA.
Ps. ale ....dopóki piłka w grze jesteśmy jeszcze wstanie pokonać Szachtar.
-
- Loża WSR
koleś podobno pojechał z druzyna do Warszawy.
A u nas tak ma wyglądać obrona.
Skład defensywy na mecz z Szachtarem rysuje się od prawej strony tak: Kiełbowicz, Hugo, Balde i Edson. Gdyby zagrał Choto, na prawą stronę przeszedłby Balde, a ze składu wypadłby Kiełbowicz.
ale może być fajnie
ale nie ma co płakać tylko walczyć z zębem
po jak nawet przegrają ale walcząc przez cały mecz to trudno ale jak przejdą obok meczy tak jak w ostatnich 2 spotkaniach ligowych to sąsiedzi niech się szykują na głośne uwagi.
A u nas tak ma wyglądać obrona.
Skład defensywy na mecz z Szachtarem rysuje się od prawej strony tak: Kiełbowicz, Hugo, Balde i Edson. Gdyby zagrał Choto, na prawą stronę przeszedłby Balde, a ze składu wypadłby Kiełbowicz.
ale może być fajnie
ale nie ma co płakać tylko walczyć z zębem
po jak nawet przegrają ale walcząc przez cały mecz to trudno ale jak przejdą obok meczy tak jak w ostatnich 2 spotkaniach ligowych to sąsiedzi niech się szykują na głośne uwagi.
-
- Loża WSR
za 12 godzin Legia będzie miała szansę pokazć się piłkarskiemu światu.
od rana chodzę pod denerwowany i już się nie moge doczekać tego meczu.
w sumie trzeba tylko strzelić 2 bramki aby wygrać albo choć jedną aby po rzutach karnych pokonać Szachtar.
ale sobie wymyśliłem.
szkoda ukraińcy mogą moje plany pokrzyzować.
ale coż zobaczymy a z mojej strony legioniści moga liczyć na wspaniały doping.
i pewnie nie tylko i mój.
w sumie trzeba tylko strzelić 2 bramki aby wygrać albo choć jedną aby po rzutach karnych pokonać Szachtar.
ale sobie wymyśliłem.
-
- Zaczyna działać
jak bardzo zawsze kibicuję Legii i trzymam mocno kciuki i w ogóle to jakoś tym razem całkowicie wiary pozbawiony jestem,zielonyszerszen pisze:za 12 godzin Legia będzie miała szansę pokazć się piłkarskiemu światu.
ale sobie wymyśliłem.
bardziej wierzyłem, że na MŚ Polska wyjdzie z grupy,
ale może właśnie jak już przestałem wierzyć to zrobią nam niespodziewankę i się uda (bo jak wierzyłem to nigdy nic się nie działo pozytywnego )
-
- Loża WSR
przeczytaj sobie artykuł na www.legialive.plempro pisze: jak bardzo zawsze kibicuję Legii i trzymam mocno kciuki i w ogóle to jakoś tym razem całkowicie wiary pozbawiony jestem,
ja podam Ci tylko początek:
Wiara zawsze jest w nas!
Legia stoi przed ogromną szansą. Po raz drugi w historii ma możliwość gry w najbardziej elitarnych rozgrywach Europy - Lidze Mistrzów. Aby tego dokonać, musi jedynie pokonać Szachtar Donieck minimum dwoma bramkami. To nie będzie proste zadanie, zwłaszcza że w pierwszym spotkaniu Wojskowi ulegli ukraińskiej drużynie 0-1. Jest to jednak wykonalne.
i wszystko jest proste jak nie teraz to kiedy
-
- Zaczyna działać