powiedzialabym, ze fach i umiejętnosc nabyta wręczHappy pisze:Czy ja wiem... czy to aż hobby?seize pisze:Ciekawość to hobby naszej Happy[/i]
Kto na SR od września? Intergracja.
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
Ekhm... Się wczoraj człowiek nie urodził to ma swe zdanie :D
Tu przyznaję rację pełną gębą. Ostatnio nawet znajomy mnie się pytał co to go już dawno szkoła nie widziała czy Sławek jest dalej takim podrywaczem i gawędziarzem Nie trudno zgadnąc co mu odrzekłemHappy pisze:Uważajcie! To drugi szkolny podrywacz (gawędziarz), zaraz po Paziu.
...wojtkowski pisze:To prawda. Jestem świetny w podrywaniu dziewczyn. Po prostu umiem to robić. Kłopot tylko w tym, że żadna nie chce dać mi się poderwać.
... a ja myślałem że to dlatego że niby jesteś naczelnym ascetą WSR i wogóle tego nie robisz
wojtkowski w [url=http://www.szkolareklamy.pl/ftopicp-21157.html#21157]2004[/url] pisze:(...) Flirt aktywizuje w większym stopniu fizjologiczno-chuciowe obszary człowieka. I mi - jako ascecie - jest prawie że obcy!
wojtkowski w [url=http://www.szkolareklamy.pl/ftopicp-29357.html#29357]2005[/url] pisze:Już tym bardziej nie rozumiem. To o czym - jako znany asceta - mam pisać?
wojtkowski w [url=http://www.szkolareklamy.pl/ftopicp-66624.html#66624]2006[/url] pisze: (...)Pisanie na naszym forum jest tak hedonistyczne, że aż nie wiem czy mi - jako znanemu ascecie - przystoi angażować się w taką aktywność. Czasami, w ramach swoistej pokuty, odmawiam sobie odpalenia naszej www.
-
- Czasami coś napisze
Re: To nie ma nic wspólnego z umieraniem
hm... nie moja wina ze zastosowałam sie do uwagi by nie uzywac znaków polskich, hm.... a moze moja 8Owojtkowski pisze:No właśnie. Przecież to SMIERC, a nie ŚMIERĆ. Jak dla mnie, to nie ma nic wspólnego z unicestawieniem czy umieraniem. To bardzo optymistyczny nick. Smierc.
-
- Ekspert
-
- Wyrocznia WSR
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Re: To nie ma nic wspólnego z umieraniem
A jakie polskie znaki chciałeś zastosować? I co oznacza ta gwiazdeczka na końcu nicka? Podoba mi się, jest fajna, taka optymistyczna, dlatego pytam.Smierc* pisze:hm... nie moja wina ze zastosowałam sie do uwagi by nie uzywac znaków polskich, hm.... a moze moja 8Owojtkowski pisze:No właśnie. Przecież to SMIERC, a nie ŚMIERĆ. Jak dla mnie, to nie ma nic wspólnego z unicestawieniem czy umieraniem. To bardzo optymistyczny nick. Smierc.
-
- Zaczyna działać
ok...ale tak na forum mam się obnażać???Happy pisze:A kim jesteś piękna nieznajoma? Bo nie wiem o kim mówimy w ogóle... I czy dzienne czy zaoczne? Napisz mi to pomyślę co i jak.magdawwa pisze:Happciu, mogę się jeszcze przepisać na październik (nie dam rady we wrześniu)???
Plissss, powiedz, że tak
jaki mail do sławnej Happy?
-
- Loża WSR
Mail do Happy znajdziesz przy jej postach w tzw "belce". Jest tez tam jej GG.magdawwa pisze:ok...ale tak na forum mam się obnażać???
jaki mail do sławnej Happy?
PS. Ale pamietaj Magda jak sie juz odezwiesz do Happy to bedziesz zdekonspirowana
PSS. Prosze sie nie obnazac na forum WSR Takie rzeczy tylko na forum nudystow