Pytanko... i wszystko jasne:)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
Pytanko... i wszystko jasne:)
dzisiaj sypnę nietypowym pytankiem...czy można odebrać jakiś dokument(oczywiście w przemiłym sekretariacie) potwierdzający odbyte zajęcia z technik sprzedaży i negocjacji? ktoś kiedyś o tym wspominał.
Bardzo mnie to interesuje:)
Dziękuję za odpowiedź
Dziękuję za odpowiedź
-
- Ekspert
-
- Wyrocznia WSR
Re: pytanko...i wszystko jasne:)
Generalnie do tej pory nie wystawialiśmy takich zaświadczeń, gdyż to wszystkio jest właśnie w indeksie i na świadectwie, ale jeśli bardzo do czegoś potrzebujesz to zadzwoń dziś do szkoły po godzinie 15:00 będzie pani Dyrektor, porozmawiasz w razie co i będzie na miejscu, żeby podpisać.hajcekk pisze:dzisiaj sypnę nietypowym pytankiem...czy można odebrać jakiś dokument(oczywiście w przemiłym sekretariacie) potwierdzający odbyte zajęcia z technik sprzedaży i negocjacji? ktoś kiedyś o tym wspominał.
Dziękuję za odpowiedź
-
- Początkujący(a)
-
- Ekspert
ja tez pamietam, ze rzeczywiscie ktos kiedys na zajeciach o tym wspominal...hajcekk pisze:hihi,ale zamieszanie....:)na razie w takim razie podziałam z tym świadectwiem...widocznie jak zawsze coś źle zrozumiałam:)norma
dziekuje za zainteresowanie i chec niesienia pomocy
Jezeli bede bardzo potrzebowac jakis dokumentow to dam znac
ze mozna odebrac zaswiadczenie o ukonczeniu warsztatow, ale nie chodzilo o ten wpis na swiadectwie, tylko jakis oddzielny papierek....
-
- Wyrocznia WSR
Ale pytanie kluczowe: KTO o tym wspominał? Bo nie wiem kogo pytać o to.Martha pisze:ja tez pamietam, ze rzeczywiscie ktos kiedys na zajeciach o tym wspominal...hajcekk pisze:hihi,ale zamieszanie....:)na razie w takim razie podziałam z tym świadectwiem...widocznie jak zawsze coś źle zrozumiałam:)norma
ze mozna odebrac zaswiadczenie o ukonczeniu warsztatow, ale nie chodzilo o ten wpis na swiadectwie, tylko jakis oddzielny papierek....
-
- Ekspert
KTOŚ z prowadzacych, ale zabij mnie a nie pamietam dokladnie .....Happy pisze:Ale pytanie kluczowe: KTO o tym wspominał? Bo nie wiem kogo pytać o to.Martha pisze:ja tez pamietam, ze rzeczywiscie ktos kiedys na zajeciach o tym wspominal...hajcekk pisze:hihi,ale zamieszanie....:)na razie w takim razie podziałam z tym świadectwiem...widocznie jak zawsze coś źle zrozumiałam:)norma
-
- Wyrocznia WSR
-
- Ekspert
Do prowadzacych warsztaty duzo nie maHappy pisze:No właśnie cały pic polega na tym, że ja nie wiem kto to mógł być i nie wiem kogo ścigać. A ja się z czymś takim jeszcze nie spotkałam. A trochę już do czynienia z wueserem mam...Martha pisze:KTOŚ z prowadzacych, ale zabij mnie a nie pamietam dokladnie .....
to pewnie albo sw albo miss bug