Test z Angielskiego
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Bywalec
Test z Angielskiego
Takie pytanie. Ja z angielskiego jestem noga , znam tylko przekleństwa. Nie można od razu zaoszczędzić fatygi i dać mnie do grupy początkującej ?? Po co się męczyć i sprawdzać mój test , ja i tak po angielsku rozumie może 3 słowa
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Re: Test z Angielskiego
No to moim zdaniem nie jest tak całkiem zerowy poziom. Trzech przekleństw po angielsku to niektórzy po kilku semestrach nauki nie potrafią wypowiedzieć!marcin1978wawa pisze:Ja z angielskiego (...) znam tylko przekleństwa. (...) po angielsku rozumie może 3 słowa
-
- Bywalec
-
- Zaczyna działać
-
- Bywalec
dokładnie , mnie w średniej szkole uczył facet od PO , który sam sie też uczył ( żenada ) , i to było z 8 lat temu. Mieliśmy panią od angielskiego ale nie wytrzymała krewkiego charakteru naszych osób i ostatecznie z krzykiem wybiegła z klasy i nigdy nie wróciła Dlatego przejął nas pan od PO , on też długo nie wytrzymał, ehh.... Wiec co sie dziwić że nie wiele wyniosłem z niej :/
-
- Bywalec
-
- Zaczyna działać
ja jak zawsze tryb nocny (analogia do dzienny) czyli zaoczny
a specjalność TV
a wczoraj dowiedziałam się w pracy że tu tez będe mieć angielski 2 razy w tygodniu i tu tez jest test ... jak się człowiek cche uczyc to go ta nauka dopada i zżera...ratunku
ale wracając do sprawy w sumie jak bym miała zaczynać od I am...nie było by źle, a przynajmniej łatwiej.
a specjalność TV
a wczoraj dowiedziałam się w pracy że tu tez będe mieć angielski 2 razy w tygodniu i tu tez jest test ... jak się człowiek cche uczyc to go ta nauka dopada i zżera...ratunku
ale wracając do sprawy w sumie jak bym miała zaczynać od I am...nie było by źle, a przynajmniej łatwiej.
-
- Loża WSR
Ja mam podobnie bo jestem wzrokowcem. Jak zobaczylem wyniki swojego testu to sie niezle zdziwilem. Ze po 15 latach nieuczenia sie jezyka trafilem do 8 grupy (a wtedy byla jeszcze z native speakerem). Ja tam rozumiem ze niektorzy sie podkladali zeby trafic do latwiejszej grupy ale chyba nie az tak...magdawwa pisze:uuu... ja też będę musiała się dogadać, bo testy zawsze wychodzą mi dobrze same z się, ale teoria (gramatyka) jest tragiczna.
-
- Zaczyna działać