Uroczyste wręczenie dyplomów
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Wyrocznia WSR
Uroczyste wręczenie dyplomów
Dnia 21 września (piątek) wieczorem na ul. Kulczyńskiego 22 W Warszawie w nowo otwartej Galerii Sztuki WSR odbędzie się uroczyste wręczenie dyplomów OKE.
Będzie ono połączone z wernisażem wystawy prac Słuchaczy WSR.
Do końca tego tygodnia (do dnia 14 września) Absolwenci proszeni są o dostarczanie swoich prac (zdjęć, filmów, rysunków, grafik) do szkoły. Do rąk własnych Sławomira Wojtkowskiego.
Wasze prace szkoła będzie reprodukować w dużych powiększeniach!
Stratedzy zaś proszeni są o obmyślenie i zgłoszenie możliwości zaprezentowania Waszego dorobku! Macie pole do popisu!
Będzie ono połączone z wernisażem wystawy prac Słuchaczy WSR.
Do końca tego tygodnia (do dnia 14 września) Absolwenci proszeni są o dostarczanie swoich prac (zdjęć, filmów, rysunków, grafik) do szkoły. Do rąk własnych Sławomira Wojtkowskiego.
Wasze prace szkoła będzie reprodukować w dużych powiększeniach!
Stratedzy zaś proszeni są o obmyślenie i zgłoszenie możliwości zaprezentowania Waszego dorobku! Macie pole do popisu!
Ostatnio zmieniony 27 wrz (czw) 2007, 14:52:33 przez Happy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Loża WSR
-
- Czasami coś napisze
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Konstruktywna sugestia ze strony
Chciałbym pokazać, chociaż zasygnalizować dorobek SR na... wielkiej powierzchni. Może powinny to być raporty z badań, może jakieś analizy, którym towarzyszą elementy graficzne, może jakieś briefy, może dokumentacja fotograficzna z prac strategicznych... To powinno być coś, co ma wartość nie tylko intelektualną, ale również wizualną (estetyczną). Wiadomo, że zawsze mamy z tym kłopot, ale jednocześnie też wiadomo, że sobie z nim poradzimy.Magdusia pisze:moze jakas sugestia mozliwie konstruktywna ze strony opiekuna grupy SR ?
-
- Wyrocznia WSR
Uwaga! Uwaga! Oficjalna godzina rozpoczęcia uroczystego rozdania dyplomów to godzina 19:00.
Przybywajcie tłumnie Absolwenci! Kto pierwszy ten zajmie lepsze miejsce! Gdyż powierzchnia jest ograniczona!
A gdzie są Wasze prace? 8O Halo co jest? Dlaczego ja jeszcze żadnej pracy na wystawę nie widzę? Czyżbyście nic wartego pokazania nie stworzyli? Jakoś nie chce mi się wierzyć. Czy nikt z Was nie odczuwa ekshibicjonistyczej chęci pokazania światu swojej twórczości? Nie wierzę! Czwartek dziś. Absolwenci, przybywajcie!
Przybywajcie tłumnie Absolwenci! Kto pierwszy ten zajmie lepsze miejsce! Gdyż powierzchnia jest ograniczona!
A gdzie są Wasze prace? 8O Halo co jest? Dlaczego ja jeszcze żadnej pracy na wystawę nie widzę? Czyżbyście nic wartego pokazania nie stworzyli? Jakoś nie chce mi się wierzyć. Czy nikt z Was nie odczuwa ekshibicjonistyczej chęci pokazania światu swojej twórczości? Nie wierzę! Czwartek dziś. Absolwenci, przybywajcie!