Wybór przedmiotów...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zadomowił(a) się
Wybór przedmiotów...
heyah! putanko z natury łatwych i prostych... *(jak dla kogo...) : do kiedy mam wybrać sobie przedmioty? ile ma ich być? i jakie najlepiej wybrać jesli jestem na foto zaocznie od września?... z góry dziex za odp... tak tak wiem, że powinnam pytać o to wcześniej, podczas 1 spotkania i takie tam, ale wyleciało mi z głowy...
-
- Zadomowił(a) się
a i jeszcze jedno... co prawda trochę inne tematycznie... czy fakt, że jestem całkiem zielona w photoshopie i tych wszystkich programach, ba! nawet profesjonalnej lustrzanki jeszcze nie umiem obsługiwać (tak, uzywam cyfrówki na co dzień - pójscie na łatwizne) bardzo bedzie mi ciążył i dręczył w szkole? boje się wyjść na yyy dziołche, która pcha się tam, gdzie nie powinna, bo sie nie zna... - bo ja się chcę nauczyć
-
- Początkujący(a)
Moja 3letnia bratanica czasem zadaje takie pytania:majaga pisze:(...) czy fakt, że jestem całkiem zielona w photoshopie i tych wszystkich programach, ba! nawet profesjonalnej lustrzanki jeszcze nie umiem obsługiwać (tak, uzywam cyfrówki na co dzień - pójscie na łatwizne) bardzo bedzie mi ciążył i dręczył w szkole? boje się wyjść na yyy dziołche, która pcha się tam, gdzie nie powinna, bo sie nie zna... - bo ja się chcę nauczyć
- wujku czemu piesek Czester pije wode z miski bo chce mu sie pic??
Ja jak tu przyszedlem, tez nie mialem pojecia o niczym, a ze bardzo chcialem sie nauczyc to musialem znalezc miejsce gdzie mnie tego naucza. I podobnie jak Ty, dwa lata temu wybralem WSR. I jesli naprawde ,,chcesz sie nauczyc" - to zapewniam Cie - nauczysz sie
i nie boj sie ,,wyjsc na dziolche która pcha się tam, gdzie nie powinna"
- trza isc pod prad!! trza walczyc o swoje!! rewolucja!! fight with the system