grafika-tryb dzienny |wrzesień/pażdziernik kto sie wybiera?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
grafika-tryb dzienny |wrzesień/pażdziernik kto sie wybiera?
hej, przymierzam się do WSR i jestem ciekawa ile osób jest takich jak ja. No i oczywiście czy warto tu przyjśc, czy wyniosę wiedzę. :wink: [/b]
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
-
- Czasami coś napisze
-
- Nowy(a)
ja się poważnie zastanawiam nad WSR i grafiką dzienną... szukałem Szkół Wyższych ale cięzko tak naprawde znalesc grafike komputerową... albo trudno się dostać ale trzeba dużo płacić :/ słyszeliście od znajomych coś o grafice na WSR ?? warto tutaj przyjść ?? mam taki mętlik w głowie przez tą mature i wybór uczelni ze aż paranoja bede chciał wpaść w czwartek na dni otwarte ale nie wiem czy mi się uda ... eloo
-
- Nowy(a)
ja będę w sobotę 28 na dniu otwartym. muszę sie aż z trójmiasta doczołgać:P
słyszałam że to fajna szkoła!!
fakt... wyższe- grafika to na ASP są a tam jest sie ciężko dostać... jakieś egzaminy wstępne, rysunki rzeźby i nie wiem co jeszcze:P no i same artystyczne dusze....
poza tym ja chcę iść do WSR !!
słyszałam że to fajna szkoła!!
fakt... wyższe- grafika to na ASP są a tam jest sie ciężko dostać... jakieś egzaminy wstępne, rysunki rzeźby i nie wiem co jeszcze:P no i same artystyczne dusze....
poza tym ja chcę iść do WSR !!
-
- Nowy(a)
z tego co sie zorientowałem , to zgłoszenie elektroniczne do szkoły musi być poparte zapisem i wpłatą na konto w ciągu 7 dni od daty rejestracji , potem jest usuwana , wiec nie wiem czy jest sens juz sie elektronicznie zapiywać , lepiej poczekac do 1 wysłać zgłoszenie i 7 załwić wszytstkie formalnosci , czyli pierwszego dnia. Jednak najważniejsze jest załatwienie spraw formalnych , czyli przyniesienie papierków i dowód wpłaty Ja niestety do 10 maja musze poczekać, bo wtedy pieniązki mam na koncie. Mam nadzieje że miejsca nie zbraknie przez te trzy dni
A tak wogóle ktoś wie ile jest przewidzanych miejsc na garfikę -zaocznie ??
A tak wogóle ktoś wie ile jest przewidzanych miejsc na garfikę -zaocznie ??