Zajęcia mieszane...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Bywalec
Zajęcia mieszane...
Witam.
Chciałem się zorientować czy dobrze zrozumiałem.. Czy 1 rok zaoczny ma zajęcia piątko-sobotnie z drugim rokiem ?? Bo była mowa o tym że drugoroczniaki mają pierwszeństwo w zapisach na zajęcia. To znaczy ze oni przerabiają
program pierwszego roku ?? Kurcze dla mnie to trochę dziwne. W ogóle nie czaje tych klimatów ..
Chciałem się zorientować czy dobrze zrozumiałem.. Czy 1 rok zaoczny ma zajęcia piątko-sobotnie z drugim rokiem ?? Bo była mowa o tym że drugoroczniaki mają pierwszeństwo w zapisach na zajęcia. To znaczy ze oni przerabiają
program pierwszego roku ?? Kurcze dla mnie to trochę dziwne. W ogóle nie czaje tych klimatów ..
-
- Wyrocznia WSR
W piątki i soboty zapsujecie się sami na zajęcia i sami wybieracie na co chcecie chodzić. Nie ma tu kompletnie znaczenia czy to 1 czy 2 rok. Są takie przedmioty, których drugi rok wcześniej sobie nie zrealizował i teraz to zrobi. Nie wiem jak Wam to wytłumaczyć, ale zajęcia dodatkowe to zupełnie co innego niż obowiązkowe. Na nie się zapisujecie w jakiej kolejności sobie sami chcecie. Rozumiecie?
-
- Bywalec
-
- Zaczyna działać
-
- akademiareklamy.edu.pl
Wójek dobra rada w sprawie np. zajęc komputerowych
Ilośc osób i ilośc zajęć musza się zawsze równowazyc - bez znaczenia jest tu liczba osób globalnie. Co do 2 roku, to oni zawsze mają pierwszeństwo, bo zostały im dwa semestry na zrealizowanie wymarzonych przedmiotów a wam 4. Błędem jest mysleć, że wszystkie upragnione fakultety uda się zrealizowac w 1 semestrze. Błędem jest tez wybieranie ich nieskończonej ilości w pierwszym semestrze, bo potem w sesji egzaminacyjnej konsekwencje takich wyborów bywają pożałowania godne.
-
- Bywalec
-
- akademiareklamy.edu.pl
w szkolle reklamy jest życzliwy sekretariat
jakos to przez ostatnich 15 lat działało mimo, iż co roku były te same obawy - więc nie jesteś odosobniony - na pewno będzie ok -a jak okaże się, że coś jest nie po twojej mysli przyjdziesz do sekretariatu i sobie z tym poradzimy
-
- Bywalec