Przecietna wieku sluchacza na pierwszym roku w szkole.
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Mi akurat w listopadzie dwie dychy wskoczy... ale jak mnie ktos pyta o wiek, to dalej czesto mowie ze mam 18...
W firmie w ktorej pracuję jestem najmłodszy... i na imprezie integracyjnej sporo osob robiło poprostu coś takiego O_o . No ale generalnie nigdy niemiałem problemu zeby dogadać się ze starszą ode mnie osobą... no chyba ze jej charakter stanowił barierę nie do przebicia w nawiazaniu kontaktu... tak czy siak mam sporą grupę znajomych miedzy 25-30 rokiem zycia.
Wiek nie jest wyznacznikiem niczego.
W firmie w ktorej pracuję jestem najmłodszy... i na imprezie integracyjnej sporo osob robiło poprostu coś takiego O_o . No ale generalnie nigdy niemiałem problemu zeby dogadać się ze starszą ode mnie osobą... no chyba ze jej charakter stanowił barierę nie do przebicia w nawiazaniu kontaktu... tak czy siak mam sporą grupę znajomych miedzy 25-30 rokiem zycia.
Wiek nie jest wyznacznikiem niczego.
-
- Czasami coś napisze
A jam jest rocznik 87, co oznacza, że mam lat 19... nie... kurna 20. Ojapierdziu, musiałem sobie policzyć, bo nie byłem pewien ile mam lat, muszę przesteć pić...
A co do kontaktowania się, to jakoś od zawsze najgorzej mi to wychodziło z rówieśnikami. Ale wystarczy rok różnicy w te czy we w te i już problem znika. Choć z niektórymi okazami rówieśników tez się idzie dogadać
A co do kontaktowania się, to jakoś od zawsze najgorzej mi to wychodziło z rówieśnikami. Ale wystarczy rok różnicy w te czy we w te i już problem znika. Choć z niektórymi okazami rówieśników tez się idzie dogadać
-
- Bywalec
-
- Loża WSR
Re: 30 latka
nie martw się nie będziesz samaPatris pisze: 30-latkowie ujawnijcie się!
30-latkowie to najfajniejsze osoby