Konkurs na logo (nagroda 400 pln)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
-
- Zaczyna działać
Oj to widzę, że sobie nagrabiłem Mi chodziło tylko o to, że inna firmy która ostatnio urządzała konkurs na logo oferowała 700zł i też nie była dużą korporacją. Powiem więcej, w ogóle jeszcze oficjalnie jej nie było bo dopiero wchodziła na rynek.
Nie mówię, że za 400zł nie chce mi sie ruszyć tyłka i wymyślić czegoś, bo aż takim burżujem nie jestem. Ale fakt faktem nic nie wysłałem (trochę żałuję) bo gonią mnie terminy z innymi zleceniami.
Nie mówię, że za 400zł nie chce mi sie ruszyć tyłka i wymyślić czegoś, bo aż takim burżujem nie jestem. Ale fakt faktem nic nie wysłałem (trochę żałuję) bo gonią mnie terminy z innymi zleceniami.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Pora myśleć o sensownym zamknięciu konkursu
Myślę, że wyniki będą opublikowane w czwartek 29/11, czyli dzień po rozstrzygnięciu konkursu (mam nadzieję, że nie będzie opóźnień). No i udało mi się namówić Sielany (tak mówiliśmy na siostry Sielanko, z których starsza, Magda, uczyła się niegdyś w WSR, a młodsza, Małgo, prowadziła u nas restaurację ) do zrobienia wystawy wszystkich prac zgłoszonych do konkursu oraz oczywiście prezentacji zwycięskiego projektu wraz z krótrkim komentarzem Komisji Konkursowej.Magdusia pisze:a w środę (28.11) w jakich godzinach mozna spodziewac się wyników?
i czy to logo zostanie tu opublikowane?
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
O wystawie zgłoszonych projektów logo
Wystawa będzie tutaj, na forum, w tym topiku. Może być bez nazwiska danego autora (jeśli ktoś sobie tego nie życzy).
Cel jest jasny: poznawczy, tj. z jednej strony zaspokojenie ciekawości, a drugiej nauka jak tworzyć (a jak nie) symbol graficzny firmy/marki. Chodzi też o to, żeby się w tej sztuce ćwiczyć i doskonalić i zgłaszać coraz lepsze pomysły (projekty).
Cel jest jasny: poznawczy, tj. z jednej strony zaspokojenie ciekawości, a drugiej nauka jak tworzyć (a jak nie) symbol graficzny firmy/marki. Chodzi też o to, żeby się w tej sztuce ćwiczyć i doskonalić i zgłaszać coraz lepsze pomysły (projekty).