WSR
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- akademiareklamy.edu.pl
jaka atmosfera
co tam ludzie, co tam atmosfera - ważne żeby papier jaki był; i tak nic nie zamierzam sie uczyć, byle nie męczyli za bardzo i na koniec papier dali to podstawa; nie dobrze mówię?
-
- Bywalec
hmmm...
NIE!!! a co Ci po papierze jak sie nic nie nauczysz...? bedziesz sciemnial "pracodawcy", ze jestes genialnym fotografem, grafikiem, strategiem czy filmowcem? watpie, zeby ktos kto sie na tym zna dal sie na to nabrac... no chyba, ze jestes wspanialym aktorem...
-
- Czasami coś napisze
rekrutacja
Wszystko masz napisane w "Rekrutacji" - jakbyś chciał się jeszcze czegoś dopytać, to wal śmiało...
-
- Nowy(a)
jakto niema?
neee no jak niema pokoju relaksacyjnego to teraz sie zawiesilem - jak sie uczyc bez pokoju relaksacyjnego?............
-
- Nowy(a)
Oglądam sobie tą stronę, czytam i szukam i jakoś nigdzie nie mogę znaleźć informacji jaki jest to typ szkoły. Widzę, że publiczna, ale interesuje mnie czy to jest szkoła wyższa? Sądząc po tym jak określani są studenci - "słuchacze" - wynika z tego, że nie. Czy to jest studium? Szkoła policealna? Jaki można w niej zdobyć tytuł? Może Wy mi powiecie?
-
- Czasami coś napisze
nigdy więcej
Gdyby były to studia to NIE BYŁOBY TU TAK FAJNIE! Serio! Byłem studentem i zmądrzałem. Nigdy więcej!
Szkoła jest świetna, a to że jest to studium to dla mnie tylko PLUS, bo sporo jest praktyki!
Pozdrawiam.
Szkoła jest świetna, a to że jest to studium to dla mnie tylko PLUS, bo sporo jest praktyki!
Pozdrawiam.
-
- Nowy(a)
-
- Czasami coś napisze
nie wysoka
Wysoka to ona nie jest - tylko jedno piętro...
U nas w ciągu dwóch lat nauczysz się więcej, niż gdzie indziej przez pięć... Zrób przerwę i przyjdź do WSR. Studia dokończysz później.
U nas w ciągu dwóch lat nauczysz się więcej, niż gdzie indziej przez pięć... Zrób przerwę i przyjdź do WSR. Studia dokończysz później.