Rekrut
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Rekrut
Witam!
Rozważam wstąpienie w progi Waszej szkoły od marca (tryb dzienny) i mam kilka pytań:
- jakie są przedmioty na tvi na 2 sem? a jakie na Sr ?
- czy na II semestrze będą warsztaty filmowe? na ile można na nich ‘liznac’ klimatu specj. ‘tvi’ ?
- i może tak ogólnie, gdzie jest wiecej wolnych dziewczyn
Pozdrawiam wszystkich !!!
Rozważam wstąpienie w progi Waszej szkoły od marca (tryb dzienny) i mam kilka pytań:
- jakie są przedmioty na tvi na 2 sem? a jakie na Sr ?
- czy na II semestrze będą warsztaty filmowe? na ile można na nich ‘liznac’ klimatu specj. ‘tvi’ ?
- i może tak ogólnie, gdzie jest wiecej wolnych dziewczyn
Pozdrawiam wszystkich !!!
-
- Bywalec
-
- Ekspert
sie niech zintegrują z dziennymi chłopcami w takim razie ...
odnośnie pytania: z tego co pamiętam to "marcowi" chodzą w semestrze wiosennym z obecnym pierwszym rokiem wrześniowo-październikowym. kontynuują z nimi naukę aż do końca (swojego) 3ciego semestru (kiedy to obecny pierwszy rok skończy szkołę ) ... dopiero na ostatni (swój 4) semestr - dołączają do ówczesnego roku pierwszego i zaliczają zajęcia z pierwszego semestru (pierwszego dla grup jesiennych) ...
mam nadzieję że nie namieszałem za bardzo ...
o dziewuchy sie nie martw bo integracja jest powszechna i wszechobecna ... 3 z 4 dni w tygodniu uczymy się w mieszanych specjalizacjach na zajęciach które sami sobie wybieramy ...
odnośnie pytania: z tego co pamiętam to "marcowi" chodzą w semestrze wiosennym z obecnym pierwszym rokiem wrześniowo-październikowym. kontynuują z nimi naukę aż do końca (swojego) 3ciego semestru (kiedy to obecny pierwszy rok skończy szkołę ) ... dopiero na ostatni (swój 4) semestr - dołączają do ówczesnego roku pierwszego i zaliczają zajęcia z pierwszego semestru (pierwszego dla grup jesiennych) ...
mam nadzieję że nie namieszałem za bardzo ...
o dziewuchy sie nie martw bo integracja jest powszechna i wszechobecna ... 3 z 4 dni w tygodniu uczymy się w mieszanych specjalizacjach na zajęciach które sami sobie wybieramy ...
-
- Ekspert
http://szkolareklamy.pl/modules.php?nam ... 368#111368 Jeśli chodzi o misski, z sygnatury Pazia, to (chyba) wszystkie zajęte. W tym jedna jest moja Ale nie martw się bo jest jeszcze duuużo innych
A co do specjalizacji SR, to będziesz miał dużo zakuwania.
A co do specjalizacji SR, to będziesz miał dużo zakuwania.
-
- Nowy(a)
-
- Zadomowił(a) się
że tak, pozwolę sobie przytoczyć (w czasie teraźniejszym;) "święte słowa" Dostojewskiego, które odczytujemy dziś jako - My-XXI-wieczni-e-pokręceni -
"“Tu otwiera się inny, odrębny świat, do niczego niepodobny; tu panują inne odrębne prawa, inne obyczaje, inne nawyki i odruchy" Wielki dom, "a w nim życie jak nigdzie i ludzie niezwykli”
8O
jakieś wahania jeszcze
hihihihihi:P
"“Tu otwiera się inny, odrębny świat, do niczego niepodobny; tu panują inne odrębne prawa, inne obyczaje, inne nawyki i odruchy" Wielki dom, "a w nim życie jak nigdzie i ludzie niezwykli”
8O
jakieś wahania jeszcze
hihihihihi:P
-
- Nowy(a)
sorki ze sie wtrace ale mam takie pytanko (nie moge sie dodzwonic do sekretariatu wiec sprobuje tutaj). Mianowicie dzisiaj (sobota 23.02.2008) zapisalem sie do wsr na studio grafiki (na dzienne). Troche pozno-wiem, bo zajecia zaczynaja sie w poniedzialek. A wiec: czy papiery mozna dowiezc w ciagu tygodnia, zaczynajac nauke od tego poniedzialku, ale najpierw. Jak to jest z wynikami rekrutacji, bo nikt nie powiedzial ze sa jeszcze miejsca. z gory dzieki.
Pozdrawiam
Pozdrawiam