"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie planu.
W ciągu 4 semestrów mamy zrobic conajmniej 4 przedmioty informatyczne (conajmniej 1 na semestr). Jak rozumiem musi to być w każdym semestrze inny przedmiot, no chyba że w jednym początkujący a w drugim zaawansowany, ale czy może to być np. ten sam przedmiot tylko z innym wykładowcą np. w poprzednim semestrze zaliczałam InDesigna u p. Siomy teraz pewnie pójdę na InDesigna do p. Buśkiewicza. Będzie się to liczyło jako dwa przedmioty czy muszę coś innego dobrać?
W ciągu 4 semestrów mamy zrobic conajmniej 4 przedmioty informatyczne (conajmniej 1 na semestr). Jak rozumiem musi to być w każdym semestrze inny przedmiot, no chyba że w jednym początkujący a w drugim zaawansowany, ale czy może to być np. ten sam przedmiot tylko z innym wykładowcą np. w poprzednim semestrze zaliczałam InDesigna u p. Siomy teraz pewnie pójdę na InDesigna do p. Buśkiewicza. Będzie się to liczyło jako dwa przedmioty czy muszę coś innego dobrać?
-
- Zadomowił(a) się
w wykładowcach;)
w pt jest Budzyński (z tego co mówią to dużo rysunków wymaga, prac domowych - ale bez popadania w tragizm)
a w sb S. Siczek (a tu miło i przyjemnie;) też jakieś prace domowe mile widziane:)
różnica taka, że p. B. (wg. mnie) kładzie nacisk na konstruktywizm
a S.S. (;) bardziej w stronę realizmu (nawet o takie stwierdzenie pokusiłabym się)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
w pt jest Budzyński (z tego co mówią to dużo rysunków wymaga, prac domowych - ale bez popadania w tragizm)
a w sb S. Siczek (a tu miło i przyjemnie;) też jakieś prace domowe mile widziane:)
różnica taka, że p. B. (wg. mnie) kładzie nacisk na konstruktywizm
a S.S. (;) bardziej w stronę realizmu (nawet o takie stwierdzenie pokusiłabym się)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
-
- Ekspert
Ostatnio od prowadzącego zajęcia z informatyki dowiedziałam się, że można chodzić na informatykę nawet na te same zajęcia do tego samego psora, u mnie w grupie z Illustratora były 2 dziewczyny, które były na nim już 2 czy 3 raz u tego samego prowadzącego. Jeśli chcesz się wyszkolić w jednym programie perfect - to kto Ci broni?ankadr pisze:Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie planu.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
-
- Nowy(a)
Tak tak, ja też byłam już 3 razy na Illustratorze i po 1 razie na Photoshopie, inDesignie i Flashu, ale nie do końca o to mi chodzi, raczej o "formalną" stronęOSHka pisze:Ostatnio od prowadzącego zajęcia z informatyki dowiedziałam się, że można chodzić na informatykę nawet na te same zajęcia do tego samego psora, u mnie w grupie z Illustratora były 2 dziewczyny, które były na nim już 2 czy 3 raz u tego samego prowadzącego. Jeśli chcesz się wyszkolić w jednym programie perfect - to kto Ci broni?ankadr pisze:Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie planu.
cytat z niezbędnika: "W WSR, oprócz zajęć obligatoryjnych, obowiązuje minimalna ilość przedmiotów, które trzeba zrealizować, żeby mieć zaliczony semestr (tzw. minimum programowe). W każdym z czterech semestrów jest to minimum jeden przedmiot informatyczny (w każdym inny)(...)"
Ja te 4 które chciałam już zrobiłam, a teraz chcę tylko je ewentualnie powtórzyć i zastanawiam się czy mam dobrać sobie jeszcze coś, czy wystarczy to co do tej pory. Eh chyba nie potrafię dobrze wytłumaczyć o co mi chodzi
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)