zmniejsz do 100x100 i daj w PS zapisz dla Web (internetu) i tam suwaczkiem sobie ustaw wielkoscCzarnUla pisze:Halooo!nie mogę wstawić zdjęciaaa! No jak to to tak można..6kb?!eee..help!
..a za Maćkiem też tęsknię
"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
Happy spokojnie, nie krzycz 8O 8O ja się tylko pytam, bo kurczę rozumiem, że ma wyjazdy, ale praca w szkole tez jest pewnego rodzaju obowiązkiem..Happy pisze:To nie są wagary. To są zastępstwa. Pan od fotografii po prostu jest pracującym czynnie zawodowo fotografem a tacy mają częste wyjazdy poza miejsce zamieszkania! Ale zawsze są organizowane zastępstwa!
-
- Bywalec
z całym szacunkiem dla Szymona, bo stara się jak potrafi te zastępstwa prowadzić tak, żeby było dość ciekawie i żeby nam zastąpić Maćka, ale wszyscy jesteśmy bardzo zdenerwowani, że jednak nasze zajęcia nie wyglądają tak jak powinny i czujemy się przez Maćka olewani...Martusia B pisze: zawsze są organizowane zastępstwa!
-
- Zadomowił(a) się
ja mam pytanie - tyci - poprawek w planie zajęć dla zaocznych
w soboty o godz. 17:15, Sławek obiecał wkleić zajęcia z treningów z kreatywności (z Izą Lebudą) - dla zainteresowanych (głównie tych, którzy chodzili w minionym semestrze na twórczosć w reklamie, ale również dla "nowych" żądnych przygód)
ponad 10 osób udało nam się zebrać, ale dobrze by było gdyby to wklepano w grafik - dla świadomości innych, którzy może jeszcze planu sobie nie ułożyli albo jeszcze się wahają
mam nadzieję, że S.W. nie zapomniał o tym albo się nie rozmyslił
będę wdzięczna za informację co tam się urodziło z naszych starań
w soboty o godz. 17:15, Sławek obiecał wkleić zajęcia z treningów z kreatywności (z Izą Lebudą) - dla zainteresowanych (głównie tych, którzy chodzili w minionym semestrze na twórczosć w reklamie, ale również dla "nowych" żądnych przygód)
ponad 10 osób udało nam się zebrać, ale dobrze by było gdyby to wklepano w grafik - dla świadomości innych, którzy może jeszcze planu sobie nie ułożyli albo jeszcze się wahają
mam nadzieję, że S.W. nie zapomniał o tym albo się nie rozmyslił
będę wdzięczna za informację co tam się urodziło z naszych starań
-
- Ekspert
Nie da się nic zrobić, sytuacja jest beznadziejna....halski pisze:Co zrobić, jezeli nie zaliczylo sie przedmiotu historia gosp polit u pana W. Pław., kiedy w grupach zaocznych nie ma w tym semestrze zajęć?
a tak naprawdę szykować się na poprawę na kolejny zjazd (15/16 marca) wcześniej tylko trzeba zajrzeć na forum w jakich godzinach będzie p. Pławski w szkole (myślę, że w poniedziałek już ją umieszczę).
Ostatnio zmieniony 08 mar (sob) 2008, 22:59:07 przez pesca, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Ekspert
-
- Ekspert
-
- Wyrocznia WSR
-
- Bywalec