"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
Obiecałam się dowiedzieć i się dowiedziałam co następuje:megejra pisze:ja mam pytanie - tyci - poprawek w planie zajęć dla zaocznych
w soboty o godz. 17:15, Sławek obiecał wkleić zajęcia z treningów z kreatywności (z Izą Lebudą) - dla zainteresowanych (
będę wdzięczna za informację co tam się urodziło z naszych starań
UWAGA UWAGA grupy zaoczne!!!
Nowe zajęcia w planie!!!
godzina - 17:15
dzień - sobota
prowadząca - Izabela Lebuda
przedmiot - Trening kreatywności dla zaawansowanych (czyli dla tych, którzy w zeszłym semestrze zrealizowali Twórczość w reklamie).
-
- Ekspert
w odpowiedzi:OSHka pisze:Hapciu, czy wiadomo już czy Cezarego Sz. spotkam na tym zjeździe? Jeśli tak to w jakich godzinach i w jakim dniu? Jest mi niezbędny!
UWAGA!!!
W sobotę (15.03) o godzinie 11:00 będzie w szkole Mr. Cezary Szulc.
Wszystkie osoby z warunkami z przedmiotów prowadzonych przez w/w prosimy o przybycie do szkoły w wymienionym terminie
-
- Nowy(a)
No to ja przenosze swoje pytanie dotyczące wssip/wsr
Mianowicie jestem już na 2 roku TV Zaocznej. Ostatnio obiło mi się o uszy, że WSR współpracuje z Wyższą Szkołą sztuki i projektowania w Łodzi i że po skończeniu WSR mogę się starać o przyjęcie mnie na 2 rok tej szkoły. Więc mam pytanie czy to prawda, a jeżeli tak to jak to wygląda i co trzeba zrobić??
Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi odpowiedział.
Mianowicie jestem już na 2 roku TV Zaocznej. Ostatnio obiło mi się o uszy, że WSR współpracuje z Wyższą Szkołą sztuki i projektowania w Łodzi i że po skończeniu WSR mogę się starać o przyjęcie mnie na 2 rok tej szkoły. Więc mam pytanie czy to prawda, a jeżeli tak to jak to wygląda i co trzeba zrobić??
Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi odpowiedział.
-
- Ekspert
odpowiadająchalski pisze:Co zrobić, jezeli nie zaliczylo sie przedmiotu historia gosp polit u pana W. Pław., kiedy w grupach zaocznych nie ma w tym semestrze zajęć?
UWAGA UWAGA!!!
W najbliższą niedzielę (16.03) o godzinie 17:15 będzie w szkole p. Waldemar Pławski.
Wszystkie osoby, które mają egzaminy poprawkowe z
Media relatios
Manipulacji w mediach
Historii gospodarczo - politycznej
ZAPRASZAMY NA EGZAMIN
-
- Ekspert
-
- Ekspert
-
- Bywalec