ds pisze:MOIM ZDANIEM: Podrasować i zostawić. Zakończyć temat

Podrasowac jak najbardziej. Konczyc nie ma co jak na razie. Na pewno nie do tego 3 kwietnia. Nie kazdy zaglada co dzien na forum. A prac jest zaledwie pare.
Zreszta wg mnie to jak do tej pory sa bardziej artystyczne wizje (koncepty jak to napisal Paziu) niz gotowe projekty. I mowie z perspektywy juz ponad rocznej pracy z przypinkami takze przy ich produkcji. Zalozenia kreatywne to jedno, ale jest tez pare waznych kwestii technicznych, ktorych te prace jak dotad nie uwzgledniaja. A stoi to wyraznie napisane na 1 stronie tematu.
Jak dla mnie 2 najlepsze prace do tej pory to ta 1. mtede i kula Tekli. Motyw, ktory wykorzystal mtede jest dosyc znany ksiazkowy powiedzialbym

ale mimo to wyroznia sie na tle innych. Bo w pozostalych mamy praktycznie gole logo i pare doslownie "oczojebnych" wariacji tla. Do tego jako jedyny mtede odwazyl sie dodac jakiekolwiek haslo. I nawet jest to dosc ciekawa wariacja na temat hasla AW: "Badz wyjatkowy. Wyroznij sie". Moze tylko dla lepszego balansu to haslo przeniesc na dol. Mtede jednak niestety przycial kawalek loga. To warto by poprawic w ostatecznym projekcie.
Tekla miala swietna idee jak zabawic sie i wykorzystac ksztalt i forma. Nie mam co prawda teraz pod reka Corela zeby sprawdzic jak jest tam z wymiarami ale prawdopodobnie od strony technicznej jest najbliżej tego jak projekt powinien wygladac pod katem poprawnosci. Hmm moze troche wiecej tla bo niewiem czy to logo sie tam miesci w obszarze widocznym przypinki. Ale to w sumie drobiazg. Pozostaje tylko pytanie co pool bilard ma wspolnego z WSR?