Praca po fotografii

Wszystko co dotyczy rekrutacji

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
Bernardzik
Nowy(a)

Praca po fotografii

Post autor: Bernardzik » 02 kwie (śr) 2008, 21:22:13

Jestem zdecydowany, ze od wrzesnia chodze do wsr na fotografie. Ale niebieram watpliwosci co do szansy znalezienia pracy po fotografii. Nie moglem znalezc w necie zadnych ofert w porownaniu do grafiki. Myslalem tez o 2 latach na fotografi i 1 roku grafiki. Interesuje mnie glownie szansa znalezienia dobrej pracy po fotografii? I jaki rodzaj praktyk jest na drugim roku z fotografii?

Bernardzik
Nowy(a)

Post autor: Bernardzik » 07 kwie (pn) 2008, 17:51:49

Czy jest ktos wstanie mi odpowiedziec na to pytani, bo juz dosc dlugo czekam i sie martwie o ta fotagrafie.
Jak byscie mogli chociaz podac dostepne praktyki dla drugoroczniakow w tym roku, bylbym bardzo wdzieczny.

Kali
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kali » 07 kwie (pn) 2008, 18:09:41

Różnie bywa z praktykami, czasami jest lepiej samemu sobie załatwić czasami się trafi na dobre. Ale jak chcesz iść do pracy po WSR lub w już w trakcie to nie ma nad czym się zastanawiać i zapisywać się na grafikę, szczególnie jak masz do tego predyspozycję. Po WSR i w czasie wybór pracodawcy do koloru do wyboru.

Bernardzik
Nowy(a)

Post autor: Bernardzik » 07 kwie (pn) 2008, 21:41:47

Ja chcialbym isc na grafike, ale rodzice (moi fundatorzy wsr) namawiaja mnie, zebym najpierw poszedl na fotografie 2 lata, a potem na grafike 1 rok indywidualny lub 2 lata normalnie. W sumie nie chce zaczynac od razu normalnej pracy po wsr, po wsr ide albo na Akademie Sztuk Pieknych lub Europejska Szkole Fotografi, zeby miec wyksztalcenie wyzsze. Bo sadze, ze bede mogl wybierac w ofertach po grafice, ale w roli niewolnika do brudnej roboty za 500zl. Zalezy, zeby moc sobie dorobic w weekendy i czas wolny w czasie w wsr i po.

Emil
Nowy(a)

Post autor: Emil » 11 kwie (pt) 2008, 10:47:30

Ja się dołącze do tego tematu bo jednak nie odpowiedział nikt dokładnie o pytanie na temat fotografii bo to mnie interesuje .... może znajdzie się jakiś absolwent, bo mnie jednak interesuje połączenie pracy z hobby, żeby jeszcze było miło to przydałoby się z tego móc wyżyć.

Wiem oczywiście, że praca w tym zawodzie zależy głównie od umiejętności.

Emil
Nowy(a)

Post autor: Emil » 11 kwie (pt) 2008, 10:57:45

haha właśnie odkryłem własną głupotę :roll: :lol:
Sorka za zaśmiecanie tematu właśnie odkryłem, że o to samo pytałem się ostatnio na innym pytaniu i dostałem odpowiedź od pomocnej duszy.

Tak to jest jak powstaje dziesięć tematów na jeden temat :D

ODPOWIEDZ