2008/2009
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
-
- Wyrocznia WSR
-
- Nowy(a)
No, no muszę przyznać, że za każdym razem kiedy tu zajrzę szkoła mi się coraz bardziej podoba.
Teraz zauważyłem, że widać profesjonalizm szkoły. Storna robi taką autoreklame, że co któryś wątek ktoś myśli, że to szkoła wyższa chociaż wyraźnie wszędzie pisze, że policealna. Wiem, że to też czytanie tekstu ze zrozumieniem zawodzi ale cóż...
Teraz zauważyłem, że widać profesjonalizm szkoły. Storna robi taką autoreklame, że co któryś wątek ktoś myśli, że to szkoła wyższa chociaż wyraźnie wszędzie pisze, że policealna. Wiem, że to też czytanie tekstu ze zrozumieniem zawodzi ale cóż...
-
- Nowy(a)
-
- Wyrocznia WSR
Nie ma problemu, mówisz masz. Na Twojego nicka czekają dwa miejsca! Oba miejsca będą zajęte czy chodzi o jedną osobę? Bo jak jedna na dwa kierunki to trzeba wybrać tak naprawdę jeden a drugi to tylko dodatkowe przedmioty. To daj znać, tylko dla pewności złóż dokumenty do końca czerwca bo potem możemy jechać na rezerwie i już tych miejsc nie utrzymam!
Pozdrawiam serdecznie!
Pozdrawiam serdecznie!
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
Siemka ja też jestem tegorocznym maturzystą , który zresztą sam nie wie gdzie chce iść , wasza szkoła mnie zainteresowała z tegoż powodu że macie tu fotografie. Mam tez takie pytanka:
1) czy jak się zapisze do was pod koniec czerwca to jest jakas możliwośc że będą wolne miejsca ( czy raczej powinienem się zapisać dużo wcześniej)
2) czy jak chce isc na fotografie to musze miec własny sprzęt?? a jak tak to jaki (doradźcie)
3) I jak to wygląda rekrutacja poprostu przychodze płace i mówie gdzie chce iść ? znaczy np. dzienne w październiku (sorki pewno już ktoś zadawał takie pytanie ale nie mogłem znaleźc odpowiedzi)
Z góry przepraszam za te uciążliwe pytania
1) czy jak się zapisze do was pod koniec czerwca to jest jakas możliwośc że będą wolne miejsca ( czy raczej powinienem się zapisać dużo wcześniej)
2) czy jak chce isc na fotografie to musze miec własny sprzęt?? a jak tak to jaki (doradźcie)
3) I jak to wygląda rekrutacja poprostu przychodze płace i mówie gdzie chce iść ? znaczy np. dzienne w październiku (sorki pewno już ktoś zadawał takie pytanie ale nie mogłem znaleźc odpowiedzi)
Z góry przepraszam za te uciążliwe pytania