no ale jak? wszyscy sie dostaja... decyduje kolejność zgłoszeń , więc jak jest wpłacone i dok. doniesione to problemów żadnych nie będzie. czy się myle?ice pisze:A tak w ogóle to kiedy będzie wiadomo kto się dostał a kto nie?
Grafika dziennie od września?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
-
- Czasami coś napisze
-
- Czasami coś napisze
Czesc!dzis listonosz przyniósł mi informator WSR-u...no i sie poważnie zastanawiam nad grafiką dzienną u Was...tylko oczywiscie mam mnóstwo watpliwości-co w moim przypadku zrozumiałe:)-już 2 razy zmieniałam studia,bo nie trafiłam w odpowiedni kierunek, na którym nie umierałabym z nudów...więc po 2 latach ,,przykrych" doświadczeń postanowiłam zainwestować w przyszłość i wybrać jakies studium,a nie uniwerek-szczerze-fajnie jest być studentem-ale tylko z pasją do tego co się studiuje:) zawsze lubiłam rysować,ale jestem amatorką,wygrywałam różne konkursy plastyczne od podstawówki do liceum,ale nie konczyłam zadnych kursów rysunku itp.więc mam pytanie-czy ktoś taki na grafikę się nadaje???mam dużo pomysłów,zawsze cos tam sobie ,,bazgrzę na serwetkach" , no ale jakimś super talenetem nie jestem-czy taki ktos ma rację bytu w WSR na grafice???dzięki za odp.zostało mi już mało czasu do zastanawiania nad dalszą drogą życia;-)
-
- Zaczyna działać
hahaha spoko wodza ja uwazalem, ze nie mam talentu do rysowania zeby narysowac kota musialem go kiedys zlapac, przylozyc do papieru i odrysowac ale na grafice wlasnie uplynal mi pierwszy rok i jestem zadowolony
oczywiscie zajecia z rysunku sa ale jak sama nazwa glosi grafika jest komputerowa pomysly sie przydaja, talent malarski rowniez. ja go nie mam, a jednak dalem sobie rade lepiej czy gorzej, wszystko jedno w kazdym razie z wyboru szkoly jestem zadowolony i serio nauczylem sie nawet troche rysowac (dziekuje Pani Agnieszko!)
zatem od wrzesnia do szkoly prosze
no i trzeba bylo przyjsc na dni otwarte choc pewnie jeszcze jakies beda.
pozdro
oczywiscie zajecia z rysunku sa ale jak sama nazwa glosi grafika jest komputerowa pomysly sie przydaja, talent malarski rowniez. ja go nie mam, a jednak dalem sobie rade lepiej czy gorzej, wszystko jedno w kazdym razie z wyboru szkoly jestem zadowolony i serio nauczylem sie nawet troche rysowac (dziekuje Pani Agnieszko!)
zatem od wrzesnia do szkoly prosze
no i trzeba bylo przyjsc na dni otwarte choc pewnie jeszcze jakies beda.
pozdro
-
- Czasami coś napisze
po_prostu_Adamie! dzięki za odpowiedź....uspokoiła mnie trochę, bo już od tych moich wątpliwości nie mogę spać po nocach...no to jeszcze przedyskutuje szybko ze znajomymi co o tym myślą, zarejestruję się, wpłacę wpisowe, prześlę co trzeba i lecę w truskawki zarabiać na szkołę,żeby mieć z głowy w ciągu roku uganianie się za pracą;)aha...tylko,że ja nawet nie wiem ,czyjeszcze się dla mnie znajdzie wolne miejsce...bo limit jak gdzies wyczytałam to max 40....