Grafika dziennie od września?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
ooo,thanks Happy,więc czas się zarejestrować:) a czy jak juz wpłacę wpisowe to mam pewnosc ,ze bedę przyjęta??i mogę słać dokumenty?bo w końcu to dość spora kwota jak dla mnie....
i jeszcze jedno pytanie...czy jak juz bedę przyjęta:)to dostaję legitymację studencką itp. żeby miec jakies zniżki na bilety?? dzięki za ewentualne odpowiedzi:)!
i jeszcze jedno pytanie...czy jak juz bedę przyjęta:)to dostaję legitymację studencką itp. żeby miec jakies zniżki na bilety?? dzięki za ewentualne odpowiedzi:)!
-
- Czasami coś napisze
to formularz juz wypełniłam i wysłałam... ehhh, zniżka na koleje przyda się w wakacje ale juz na komunikację to się wiekowo nie załapię
i przepraszam za upierdliwość, ale przezorny ubezpieczony-czy oprócz cv i listu mot., to trzeba jeszcze jakis formularz osobowy wypełnić, czy to jest jedno i to samo??? dzięki, i mam nadzieję do zobaczenia we wrześniu graficiarze !
i przepraszam za upierdliwość, ale przezorny ubezpieczony-czy oprócz cv i listu mot., to trzeba jeszcze jakis formularz osobowy wypełnić, czy to jest jedno i to samo??? dzięki, i mam nadzieję do zobaczenia we wrześniu graficiarze !
-
- Czasami coś napisze
jesli byłby ktos taki dobry i wyjasnił mi, o co chodzi z wybieraniem sobie przedmiotów, czy dobrze zrozumiałam,ze zajęcia odbywają się od 8 do 17 50 przez cały tydzień, prócz poniedziałku gdzie przedmioty są obowiązkowe, i ten czas mam wypełnić sobie wybranymi zajęciami??? czy ktos podpowiada jakie przedmioty najlepiej wybrać na danej specjalizacji, bo się obawiam,ze źle wybiorę i potem będę zmuszona na co niektórych się nudzić, albo po prostu nie dam rady
-
- Zaczyna działać
-
- Nowy(a)
-
- Czasami coś napisze
mam nadzieję , że moje dokumenty juz doszły, a jesli nie to może jutro juz dojdą do WSR. no to ja już po mału się przymierzam do powrotu na warszawskie polany, choć nie tęskniłam za bardzo ;p i mam nadzieję, że sobie z kompem poradzę na tej grafice, albo on ze mną i może ktoś dla ,,raźności" się odezwie z tegorocznych graficiarzy, co?? 8O
-
- Czasami coś napisze