I co? To już koniec z WSR?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Wyrocznia WSR
No smutno mi. Kolejne moje dzieci odchodzą w siną dal... I nie wiadomo czy kiedyś jesscze gdzieś się spotkamy... Buu. Smutne są zawsze te końce roku. Rok temu też żegnałam jeden z moich ulubionych roczników, ale cóż trzeba dalej iść przez życie. Powodzenia na nowej drodze życia Wam życzę moi kochani. Samych takich miłych, wyluzowanych i beztroskich chwil jakie tutaj mieliście. I żeby tak cały świat stawał był dla Was taki łatwodostepny i stojący przed Wami otworem...
-
- Wyrocznia WSR
-
- Wyrocznia WSR
-
- Ekspert
aaaa.... No jeśli o to chodzi to się polecam również na przyszłośćHappy pisze:Oj tam przesadzasz chyba. Mi na zawsze w pamięci pozostaną kadry z imprezy w Starlighcie i widok "babskiego króla"... W jakich koszmarach zresztą, toć Ty miły klient byłeś.Kinfolk pisze:Heh... Mnie to razem z Pescą będziecie jeszcze długo w koszmarach widzieć
-
- Ekspert
-
- Ekspert
maczetka zostanie zniewolona!
GRATULUJEMY ŻONUSI (mamusi pogratulujemy później MĘŻUSIOWI oczywiście również i... pozdrawiamy Szwagra 8O
sto lat, sto lat i wogule!!!
żeby wszystko układało się tak jak powinno się układać i cobyście razem (z małym Korkiem lub Korkową) przez życie szli szczęśliwie i wesoło!!! (bo w małżeństwie nie może być nudno!)! No i oczywiście miłości po pas i po szyję!!! (a przy okazji skromnego budżetu na zakup czołgu - cobyś szybko do nas wróciła z tego swojego małego-mielkiego miasta!!!)
(bo tęsknimy, ale ciiiiiii... - bo jeszcze się wyda, że wcale taka groźna nie jestem)
GRATULUJEMY ŻONUSI (mamusi pogratulujemy później MĘŻUSIOWI oczywiście również i... pozdrawiamy Szwagra 8O
sto lat, sto lat i wogule!!!
żeby wszystko układało się tak jak powinno się układać i cobyście razem (z małym Korkiem lub Korkową) przez życie szli szczęśliwie i wesoło!!! (bo w małżeństwie nie może być nudno!)! No i oczywiście miłości po pas i po szyję!!! (a przy okazji skromnego budżetu na zakup czołgu - cobyś szybko do nas wróciła z tego swojego małego-mielkiego miasta!!!)
(bo tęsknimy, ale ciiiiiii... - bo jeszcze się wyda, że wcale taka groźna nie jestem)