Grafika dziennie od września?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
o kurza stopa ;p no brawo podunia , przeczytałam komenta wyżej to zajrzałam.... szacun... a ja kurde grafika komputerowa to niestety powiedzmy, że prawie od zera u mnie bedzie. ;/ ale wierze ze nadgonie. ja bardziej grafika taka inniejsza robiłam.. chyba przetrwam.. kurde bać sie zaczzynam..wyrocznio ratuj !! sa i tacy jak ja?
-
- Ekspert
co prawda nie wyrocznia - ale odpowiedzieć mogę (uważam się za godnego następcę wyroczni oczywiście nie wszyscy przychodzą do nas znając programy, przychodzą również ludzie, 'którzy nigdy w życiu nic i wogule" - ale dają sobie dzielnie radę i bardzo szybko tworzą bardzo ładne prace i zdobywają nowe umiejętności - więc USZYSKA DO GÓRY!!! Będzie dobrze!
-
- Czasami coś napisze
szuperanckie pocieszenie pesca ja to tak zawsze tworzyłam do szuflady, albo twierdziłam, ze brzydkie i do kosza-teraz żałuję, bo z rysowaniem zatrzymałam się na poziomie gimnazjum i dalej nic, a pewnie coś by z tego mogło być, tylko sama nie umiałam sie docenić chyba więc idę tutaj, żeby ratować pozostałości ,,talentu" ( ) hehe no i oczywiście , by robić to co lubię i co mi się nigdy nie znudzi (mam nadzieję)
-
- Nowy(a)
Nie martw się tiptop nie jesteś sama ja rysować wogóle nie potrafie chyba że jak już ktoś gdzieś na tym forum napisał że dopiero jak przyłoże to coś do kartki i odrysuje. Mam nadzieję że dam sobie radę i się nauczę a przynajmniej będę się starał. Prędzej już jakaś obsługa programów ale i tak nie uważam że się na nich dobrze znam i potrafię cos ładnego zrobić.
-
- Ekspert
-
- Nowy(a)
zadnej szkoly w tym kierunku nie konczylem, czysty samouczek. nie masz sie czym przejmowac. ja np. z rysunku kuleje i licze, ze da rade cos z tym zrobic. damy rade, zdecydowanie! chin up .tiptop pisze:podunia, ja już się boję zajęć , zajrzałam na Twoją stronkę i reeety...powinnam się schować pod stół ze swoimi umiejętnościami graficznymi...łaaa już jesteś po jakiejś szkole, czy to taki amatorski talent?