Witam, wprawdzie to mój pierwszy post to jednak rzucę jakiś luźny temat. DLACZEGO WYBRALIŚCIE WSR? CO CHCECIE DZIĘKI TEJ SZKOLE OSIĄGNĄĆ?
Dla przełamania lodów ja pierwszy wyjaśnię.
Wybrałem kierunek realizacji tv i filmowej. Otóż jestem amatorem-pisarzem fantasy. Prowadze własne stowarzyszenie literacko-malarskie i marzę by zostać reżyserem, mieć własne studio filmowe i nakręcić filmy fantasy Poza tym, wygląda fajnie a może poznam tu ciekawych ludzi o podobnych poglądach? Pozdrawiam!
Jaki cel w życiu?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
-
- Ekspert
ja nie wybrałem tej szkoły ... byłem mniej - więcej zainspirowany robieniem filmów i grafiką 3d ... o szkole dowiedziałem sie na jakies 3 dni przed rozpoczęciem roku ...
zapisałem sie i uważam to za największe szczęście w moim życiu ...
filmowcem nie zostanę, ale nie wierzę żebym gdziekolwiek tak sie rozwinął jak w tej szkole ...
zapisałem sie i uważam to za największe szczęście w moim życiu ...
filmowcem nie zostanę, ale nie wierzę żebym gdziekolwiek tak sie rozwinął jak w tej szkole ...
-
- Czasami coś napisze
Z tym celem to nie jest łatwa sprawa. Obrałam sobie w zyciu pewien cel, zrealizowałam go, ale nie czułam szczęścia i radości. Dołożyło się troche wydarzeń życiowych. które wyzwoliły we mnie zastanawianie się nad tym czego naprawde pragnę. Niestety gro z nas nie zdaje sobie sprawy jak duży wpływ przy podejmowaniu wyborów mają na nas nasi rodzice, nasze dzieciństwo, srodowisko oraz nasze kompleksy.
Gdy już sie tak zastanawiałam, zauważyłam ze to co sprawia mi przyjemność to kolory, przyglądanie sie kolorom liści, nieba, tkanin, patrzenie na rzeczy nierzeczywiste, na postacie z filmów fantastycznych, z bajek, na patrzenie na zdjęcia i fotomontaże, które wręcz pieszczą moje poczucie estetyki.
Gdy wziełam ołówek do reki i pociagnełam pierwsze kreski na papierze tworzące logiczną całość, gdy zrobiłam zdjęcie które zachwyciło swoim pieknem, gdy zrobiłam fotomontaż na widok którego poczułam radość w sercu, stwierdziłam że muszę coś z tym zrobić. I tak oto zapisłam się do WSR aby tworzyć nowa ścieżkę życia i realizować swój nowy cel.
Gdy już sie tak zastanawiałam, zauważyłam ze to co sprawia mi przyjemność to kolory, przyglądanie sie kolorom liści, nieba, tkanin, patrzenie na rzeczy nierzeczywiste, na postacie z filmów fantastycznych, z bajek, na patrzenie na zdjęcia i fotomontaże, które wręcz pieszczą moje poczucie estetyki.
Gdy wziełam ołówek do reki i pociagnełam pierwsze kreski na papierze tworzące logiczną całość, gdy zrobiłam zdjęcie które zachwyciło swoim pieknem, gdy zrobiłam fotomontaż na widok którego poczułam radość w sercu, stwierdziłam że muszę coś z tym zrobić. I tak oto zapisłam się do WSR aby tworzyć nowa ścieżkę życia i realizować swój nowy cel.
-
- Początkujący(a)
Coś w stylu: A co Ty dziecko będziesz robić po grafice? Lepiej byś prawnikiem została albo lekarzem. A popatrz - sąsiadka jest księgową i jak ma dobrze w życiu.Patris pisze: Niestety gro z nas nie zdaje sobie sprawy jak duży wpływ przy podejmowaniu wyborów mają na nas nasi rodzice, nasze dzieciństwo, srodowisko oraz nasze kompleksy.