"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
-
- Wyrocznia WSR
Nie wiem dokładnie o jakie warsztaty chodzi, ale jeśli o te wakacyjne to są one prowadzone tylko dwa razy w roku. We wrześniu oraz w lipcu. W ciągu roku do tej pory nie odbywały się. Skontaktuj się teraz jak najszybciej z prowadzącymi i umów jak możesz to nadrobić. Z tym, że pan SW jest tylko do dzisiaj i od poniedziałku wyrusza na wakacje. To może lepiej zadzwoń dzisiaj.
-
- Wyrocznia WSR
SW ma być jutro też w szkole przed dniami otwartymi, ale czy będzie on je prowadził czy AW tego do końca nie wiem. We wrześniu techniki sprzedaży są nieco mniej intensywne, ale dłużej trwają. Jeszcze dokładnie nie znam ich rozkładu. Jak będzie wiadomo pojawi się na forum. Ale na to trzeba liczyć pod koniec sierpnia gdyż częstotliwość i intenstywność tych warsztatów zależy od ilości osób zapisanych do szkoły.
-
- Bywalec
-
- Zadomowił(a) się
dwa razy w miesiącu się odbywają - do zwabiania przyszych słuchaczymajaga pisze:o kurde... a ja zacofana i nic nie wiem o dniach...
skruszona jestem...
chyba, że chcesz przyjść posłuchać, czegoś nowego się dowiedzieć
dopytać, zmienić kierunek
- zapisać się jeszcze raz i poczuć się jak "kociak" - again
-
- Nowy(a)
Ja pisze właśnie w tej sprawie (dni otwartych) z biegiem czasu po tym jak byłem na dniach 10 w czwartek to teraz bym jednak pogadał ze Sławkiem takie konsultacje i na stronie jest napisane, że są też "bezpośrednio po każdym dniu otwartym" <- to znaczy, że po jego zakończeniu w ten sam dzień?, na następny dzień jeszcze można przyjść itp. itd.
Przyszedłbym dzisiaj na dni ale muszę iść do pracy.
Ewentualnie i tak pewnie za miesiąc znowu pewnie jakieś dni otwarte zrobicie
Przyszedłbym dzisiaj na dni ale muszę iść do pracy.
Ewentualnie i tak pewnie za miesiąc znowu pewnie jakieś dni otwarte zrobicie