"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
zarys rozpoczęcia roku szkolnego w punktach:Faren pisze:Jak wygląda rozpoczęscie roku szkolnego? Ceremonia i takie tam pierdoły??
1. spotykasz się z gronem pedagogicznym zaczynając od Prezesa kończąc na wykładowcach
2. dostajesz indeks i legitymację (jeżeli CI jeszcze przysługuje)
3. dostajesz umowę do podpisania gdzie deklarujesz się jak będziesz płacił za szkołę przez najbliższy rok
4. masz spotkanie w danej specjalizacji, którą sobie wybrałeś
5. masz spotkanie z informatykiem
6. masz spotkanie z panią Dyrektor, która opowie o systemie oceniania i tym podobnym
7. masz test z języka angielskiego dzięki, któremu zostaniesz przydzielony do odpowiedniej grupy zaawansowania
8. będzie wykład inauguracyjny
9. będzie też spotkanie z osobami, które jeszcze nie wiedzą lub nie są pewne czy dobrą wybrały specjalizację
to tak ogólnie
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
-
- Loża WSR
-
- Czasami coś napisze
Zielonyszerszen napisał:
Ja to na dzienne ide ;p wiec, w poniedziałek, 1 września to sprawy organizacyjne, a juz od wtorku zajęcia, co nie?to tylko tak wygląda a zobaczysz rozejdzie się po kościach
ale musisz bracćpod uwagę to, że w oba dni musisz przeznaczyć czas na sprawy organizacyjne między 9 a około 15
a dopiero od następnego zjazdu zaczynają się zajęcia naukowe jak można tak to nazwać
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Początkujący(a)
Bałagan jest wielki i zamęt, a przez to tragedia ogromna, albowiem niewiadomym mi jest, czy tematy podane w wątku "Ogłoszenia dla dziennych" (http://szkolareklamy.pl/ftopicp-125742.html#125742) są tematami dla pierwszorocznych warsztatowców, czy dla warsztatowców-negocjatorów?! Niby podane pod ogłoszeniem ad. Technik, ale tematy nijak związane z materiałami z zajęć.
Uprzejmie w pas się kłaniając proszę o jakieś wskazówki.
- Agata.![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Uprzejmie w pas się kłaniając proszę o jakieś wskazówki.
- Agata.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
-
- Loża WSR
sprawa w sumie prosta ale jest jedno aleds pisze: Czy mogę prosić o wypisanie dla mnie zaświadczenia o skończeniu WSR? WKU mnie o to ładnie poprosiło, a nie chcę im odmawiać![]()
Adam Bielewicz
(ex TV z II)
aby wypisać takie zaświadczenie potrzebna jest książeczka wojskowa a że zaświadczenie wypisuje się na miejscu więc jak przyjedziesz to je dostaniesz.
i proszę pamiętać że sekretariat w wakacje inaczej pracuje
poniedziałek - piątek 8 - 10
sobota 8 - 15
-
- Loża WSR
-
- Początkujący(a)