Grafika zaoczna 2008/2009 - kto się wybiera?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
No ja akurat wracam dopiero 1 wrzesnia a jeszcze musze zalatwic wypiske z poprzendiej szkoly i papiery im wyrwac w celu przeniesienia tutaj - obawiam sie ze nie jest to proste i czasu na to nieco potrzeba. Wolalem miec margines bezpieczenstwa
Oczywiscie zapraszamy do naszej grupy - im szybciej tym lepiej - bo moze sie okazac ze we wrzesniowej jestes sama jedna
Oczywiscie zapraszamy do naszej grupy - im szybciej tym lepiej - bo moze sie okazac ze we wrzesniowej jestes sama jedna
-
- Loża WSR
spokojnie jeżeli jesteście w tej samej specjalizacji to i tak się razem spotkacie w grupie w październikulamp.art pisze: Oczywiscie zapraszamy do naszej grupy - im szybciej tym lepiej - bo moze sie okazac ze we wrzesniowej jestes sama jedna
we wrześniu CI co zaczynają mają warsztaty internetowe i techniki sprzedaży a drugi rok warsztaty negocjacyjne a grupy co zaczynają w październiku mają to w lipcu
i to cała różnica
-
- Loża WSR
-
- Nowy(a)
-
- Ekspert
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
-
- Nowy(a)
oj tam, zaraz upadła, co za czarnowidztwo jakieś... jeszcze wcale nie jest z nią tak źlePaziu pisze:ostatni dzień otwarty jakiś pokręcony był ;p ... 1 czy 2 osoby na TV ... w tym na pewno jeden gośc zaocznie ... może z jedna na grafikę ... na foto nikt ... i reszta na strategię O_o ... a było ze 20 osób ...
kultura upadła i ustąpiła miejsca marketerom ...
Nawiasem mówiąc, jestem jedną z osób, które brały udział w "pokręconym" dniu otwartym i muszę przyznać, że wrażenia mam jak najbardziej pozytywne
No i oczywiście witam się z Wami serdecznie - na razie wirtualnie, a w październiku to już na żywo zapewne Przemiły macie klimacik na forum, jeśli i w szkole naprawdę tak jest (a na to się zapowiada), to... jak dla mnie wakacje mogą się już kończyć
-
- Nowy(a)
Paziu pisze:ostatni dzień otwarty jakiś pokręcony był ;p ... 1 czy 2 osoby na TV ... w tym na pewno jeden gośc zaocznie ... może z jedna na grafikę ... na foto nikt ... i reszta na strategię O_o ... a było ze 20 osób ...
kultura upadła i ustąpiła miejsca marketerom ...
Najwidoczniej SR lepiej zadbało o "autoreklame" a reszta zapomniala
Ale bedzie good Jestem pewna, ze finalnie i tak SG bedzie najliczniejsze
Tak sie zastanawiam czy moze nie dorobic sobie kilku przedmiotow z pakietu SG skoro SR juz zrobilam a by mi sie przydalo
Wiec byc moze zasile grono nowych Welcome WSR znowu
-
- Nowy(a)
Zasilam szeregi zaocznej SG we wrześniu; mam nadzieję, że nie rozczaruję się poziomem zajęć/zapleczem technicznymPatris pisze:A zapisal się ktoś na grafikę zaoczną od września? Widzę, ze wszyscy zaczynają od października. Nie chcę byc sama jak tak dalej pójdzie to przepiszę sie na grupe październikową