"Pytajnik" ARCHIWUM

Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

Zablokowany
Paziu
Ekspert
Ekspert

Post autor: Paziu » 30 lip (śr) 2008, 22:48:09

pamiętaj że dzienni i zaoczni to dwie różne szkoły <dosłownie dwie różne placówki mieszczące sie w tym samym budynku> ... więc ... jeśli byś przychodziła do dziennych na zajęcia to na pewno nie byłabyś na listach / nie miałabyś oceny na koniec / robiłabyś to nielegalnie ...

jeśli nie dasz sie przyłapac / nikt Cie nie wygoni / robisz to tylko dla wyniesienia nauki to spoko ...

ew. pogadaj z sekretariatem / dyrektor szkoły, choc ja wiem że to jest drażliwy temat dla nich bo na początku roku częśc osób ma takie pomysły i każdy z osobna zawraca im głowę :P

+ pamiętaj że przedmioty obowiązkowe i dodatkowe podlegają rotacji co semestr i to, czego nie masz w tym semestrze, możesz miec w następnym
+ możesz nawet o to dodatkowo zadbac składając podanie do sekretariatu podpisane przez conajmniej 10 - 15 osób w sprawie utworzenia zajęc o danej tematyce w trybie zaocznym ...

OSHka
Ekspert
Ekspert

Post autor: OSHka » 31 lip (czw) 2008, 13:37:31

ds pisze:Dzień dobry,

Czy mogę prosić o wypisanie dla mnie zaświadczenia o skończeniu WSR? WKU mnie o to ładnie poprosiło, a nie chcę im odmawiać :)

Adam Bielewicz
(ex TV z II)

Dziękuję serdecznie.

P.S.
Przyjadę jak najszybciej.

Przyjedź z książeczką wojskową i dowodem osobistym. W tygodniu w godzinach 8.00-19.00, a w sobotę 8.00-16.00.

Persja
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Persja » 31 lip (czw) 2008, 13:46:00

Paziu pisze:pamiętaj że dzienni i zaoczni to dwie różne szkoły <dosłownie dwie różne placówki mieszczące sie w tym samym budynku> ... więc ... jeśli byś przychodziła do dziennych na zajęcia to na pewno nie byłabyś na listach / nie miałabyś oceny na koniec / robiłabyś to nielegalnie ...

jeśli nie dasz sie przyłapac / nikt Cie nie wygoni / robisz to tylko dla wyniesienia nauki to spoko ...

ew. pogadaj z sekretariatem / dyrektor szkoły, choc ja wiem że to jest drażliwy temat dla nich bo na początku roku częśc osób ma takie pomysły i każdy z osobna zawraca im głowę :P

+ pamiętaj że przedmioty obowiązkowe i dodatkowe podlegają rotacji co semestr i to, czego nie masz w tym semestrze, możesz miec w następnym
+ możesz nawet o to dodatkowo zadbac składając podanie do sekretariatu podpisane przez conajmniej 10 - 15 osób w sprawie utworzenia zajęc o danej tematyce w trybie zaocznym ...
No tylko o wyniesienie nauki mi chodzi, zadne tam zaliczenia itp. Dzieki za odpowiedz ;)

ds
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: ds » 31 lip (czw) 2008, 17:25:51

zielonyszerszen pisze:
ds pisze: Czy mogę prosić o wypisanie dla mnie zaświadczenia o skończeniu WSR? WKU mnie o to ładnie poprosiło, a nie chcę im odmawiać :)
Adam Bielewicz
(ex TV z II)
sprawa w sumie prosta ale jest jedno ale
aby wypisać takie zaświadczenie potrzebna jest książeczka wojskowa a że zaświadczenie wypisuje się na miejscu więc jak przyjedziesz to je dostaniesz.
i proszę pamiętać że sekretariat w wakacje inaczej pracuje
poniedziałek - piątek 8 - 10
sobota 8 - 15
Chyba niezupełnie te godziny w tygodniu. Nieważne - już byłem i załatwiłem, co miałem załatwić.

OSHka
Ekspert
Ekspert

Post autor: OSHka » 01 sie (pt) 2008, 11:12:05

ds pisze:Patrz tu:
zielonyszerszen pisze:
ds pisze: Czy mogę prosić o wypisanie dla mnie zaświadczenia o skończeniu WSR? WKU mnie o to ładnie poprosiło, a nie chcę im odmawiać :)
Adam Bielewicz
(ex TV z II)
sprawa w sumie prosta ale jest jedno ale
aby wypisać takie zaświadczenie potrzebna jest książeczka wojskowa a że zaświadczenie wypisuje się na miejscu więc jak przyjedziesz to je dostaniesz.
i proszę pamiętać że sekretariat w wakacje inaczej pracuje
poniedziałek - piątek 8 - 10
sobota 8 - 15
Sekretariat w wakacje pracuje od 8 do 19 od pon do pt, a w sb od 8 do 16, wiem, bo jestem codziennie w szkole, więc lepiej wiem, poza tym uważasz, ze to możliwe by sekretariat na tygodniu był czynny dwie godziny, a w sobotę 5? :? Poza tym 0 i 9 sąsiaduje na klawiaturze - łatwo o literówkę. W dodatku jeśli będę w danej chwili w sekretariacie, to może nawet ja ci wypisze to zaświadczenie, no ale skoro mi nie wierzysz, to zadzwoń i zapytaj, bo akurat wiem o której godzinie jest otwierana i zamykana szkoła. Ot taki news.

kasia249
Nowy(a)

Post autor: kasia249 » 01 sie (pt) 2008, 12:06:24

Kto mi powie w jakie dni odbywają się warsztaty na zaocznych.

ds
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: ds » 01 sie (pt) 2008, 14:08:48

OSHka pisze:Sekretariat w wakacje pracuje od 8 do 19 od pon do pt, a w sb od 8 do 16, wiem, bo jestem codziennie w szkole, więc lepiej wiem, poza tym uważasz, ze to możliwe by sekretariat na tygodniu był czynny dwie godziny, a w sobotę 5? :? Poza tym 0 i 9 sąsiaduje na klawiaturze - łatwo o literówkę. W dodatku jeśli będę w danej chwili w sekretariacie, to może nawet ja ci wypisze to zaświadczenie, no ale skoro mi nie wierzysz, to zadzwoń i zapytaj, bo akurat wiem o której godzinie jest otwierana i zamykana szkoła. Ot taki news.
Nie czytałem Twojego całego postu, bo strasznie się plujesz. Plus oczywiste jest, że Cię nie lubię.
Pozdrawiam serdecznie i nie poć się więcej.

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 01 sie (pt) 2008, 23:45:12

Persja pisze:Czy zaoczniak może przychodzić na (jedne)zajęcia dzienne w ramach wolnego słuchacza ?
Może :) - wymagana jest jednak zgoda Wykładwocy prowadzącego dane zajęcia. Może uczęszczać nawet na zajęcia nie jako wolny sluchacz ale "pełnoprawny" słuchacz - wtedy jednak wymagana jest zgoda Dyrektora szkoły :)

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 01 sie (pt) 2008, 23:53:37

kasia249 pisze:Kto mi powie w jakie dni odbywają się warsztaty na zaocznych.
Ja powiem, ja! ;) :D
Musisz sprecyzować jakie warsztaty masz na myśli :) Jeżeli chodzi o techniki sprzedaży i warsztaty nagocjacyjne (tzw. przedmioty wakacyjne) to odbywają się one zawsze w dwa kolejne zjazdy (sobota i niedziela) w godzinach (za zwyczaj) 9:00 - 15:00 (terminy na wrzesień 2008 jeszcze nie zostały ogłoszone).

Jeżeli jednak masz na myśli wszelkiego innego rodzaju warsztaty to zwyczajowo zawsze odbywają się one w sobotę zjazdową :D

OSHka
Ekspert
Ekspert

Post autor: OSHka » 02 sie (sob) 2008, 11:22:16

ds pisze:
Nie czytałem Twojego całego postu, bo strasznie się plujesz. Plus oczywiste jest, że Cię nie lubię.
Pozdrawiam serdecznie i nie poć się więcej.
W Z A J E M N I E :lol:

No, ulżyłam sobie 8) Nie lubię jak ktoś twierdzi, ze ma rację, a jej nie ma, eh.. Faceci..

Paziu
Ekspert
Ekspert

Post autor: Paziu » 02 sie (sob) 2008, 14:19:33

no tak ... najlepiej odbic pojazd z jednego idioty w stronę całej płci ...

ehh ... homo sapiens ...

ds
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: ds » 02 sie (sob) 2008, 20:01:50

Paziu pisze:no tak ... najlepiej odbic pojazd z jednego idioty w stronę całej płci ...

ehh ... homo sapiens ...
Idiotów to poszukaj sobie w rodzinie.

[dopisek pesca: na prośbę autora pozostałe posty zostały usunięte. Autor postów przeprasza za zaistniałe zamiesznie wszystkich użytkowników forum]

kasia249
Nowy(a)

Post autor: kasia249 » 03 sie (ndz) 2008, 21:00:03

• Chodzi mi o warsztaty malarstwa, rysunku i fotografii. Rozumiem, że odbywają się w soboty. Czy godziny tych warsztawów się nie pokrywają? Jak to wygląda?

Madeleine
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Madeleine » 04 sie (pn) 2008, 07:25:52

ja na prawde nie umiem szukac, niech ktos mi powie z łaski swojej kiedy sa wyniki OKE (chyba ze juz sa) i cos mi przemknelo ze jeszcze nie bylo konca roku...? Co z dyplomem ukonczenia szkoły i takie tam.
Dziekuje z góry i sorry ze mecze tym pytaniem pewnie poraz kolejny, dzieki :*

majaga
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: majaga » 04 sie (pn) 2008, 08:18:33

kasia249 pisze:
  • Chodzi mi o warsztaty malarstwa, rysunku i fotografii. Rozumiem, że odbywają się w soboty. Czy godziny tych warsztawów się nie pokrywają? Jak to wygląda?
hmm... to jest tak, że np. o 12.15 masz do wyboru i mozna pójsć na warsztaty foto albo rys - do wyboru, na nastepnej godzinie masz tak samo - w jednym czasie w 2 miejscach dzieją się różne rodzaje warsztatów, możesz sobie tak ułożyć plan, że pójdziesz na jedne i drugie (np. foto o 12 i rys o 15.)... yyy ale ja nie umiem tłumaczyć :oops:

Zablokowany