Grafika zaoczna 2008/2009 - kto się wybiera?

Wszystko co dotyczy rekrutacji

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
Burzasty
Nowy(a)

Post autor: Burzasty » 04 sie (pn) 2008, 01:11:25

Ja również przybywam z odsieczą!
Zgłoszenie już posłane, jeszcze tylko dokumenty...

po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: po_prostu_Adam » 06 sie (śr) 2008, 15:33:35

Paziu pisze:integruj się już teraz :P ... TV nadal kręci ... Foto nadal foci ... grafika pewnie jak zwykle sie opieprza i udaje że przygotowuje teczkę na ASP ... strategia pewnie pracuje ...

a wszystko i tak w WSRowym gronie :P
Paziu! no jak możesz takie kalumnie opowiadać! Grafika się nigdy nie opieprza :) My musimy wiedzieć wszystko :P praca wykonywana strategicznie, fotograficznie i graficznie. A grup TV trzeba pilnwać, żeby ładnie nam nasze projekty wykręciły :P

po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: po_prostu_Adam » 06 sie (śr) 2008, 15:37:24

Manny Calavera pisze:
Patris pisze:A zapisal się ktoś na grafikę zaoczną od września? Widzę, ze wszyscy zaczynają od października. Nie chcę byc sama :? jak tak dalej pójdzie to przepiszę sie na grupe październikową :lol:
Zasilam szeregi zaocznej SG we wrześniu; mam nadzieję, że nie rozczaruję się poziomem zajęć/zapleczem technicznym ;)
nie no, taka wpadka jeszcze przed rozpoczęciem zajęć!
mamy nadzieję, że wykładowcy się tobą nie rozczarują :P bo tu nie ekskluzywna szkoła, tylko trzeba się naza******lać :) i nie ma, że boli, hehe :) proponuję obejrzeć oceny z egzaminów :)

Manny Calavera
Nowy(a)

Post autor: Manny Calavera » 06 sie (śr) 2008, 21:15:48

po_prostu_Adam pisze:
Manny Calavera pisze:
Patris pisze:A zapisal się ktoś na grafikę zaoczną od września? Widzę, ze wszyscy zaczynają od października. Nie chcę byc sama :? jak tak dalej pójdzie to przepiszę sie na grupe październikową :lol:
Zasilam szeregi zaocznej SG we wrześniu; mam nadzieję, że nie rozczaruję się poziomem zajęć/zapleczem technicznym ;)
nie no, taka wpadka jeszcze przed rozpoczęciem zajęć!
mamy nadzieję, że wykładowcy się tobą nie rozczarują :P bo tu nie ekskluzywna szkoła, tylko trzeba się naza******lać :) i nie ma, że boli, hehe :) proponuję obejrzeć oceny z egzaminów :)
Mam różne (skrajne ;) ) doświadczenia z pewnej uczelni wyższej z kierunku grafika i z AŚPaków - niby wszystko pięknie, a praktyce bywa często inaczej.
Wpadki w posiadaniu nadziei nie zawiedzenia się szkołą (głównie kadrą i jej podejściem do realizowania programu) jakoś nie widzę ;) Proszę mnie wyprowadzić z ewentualnego błędu.

po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: po_prostu_Adam » 07 sie (czw) 2008, 11:21:37

oj, no każdy ma jakieś oczekiwania osobowościowe wobec kadry. niektórym pasują jedni ludzie, niektórym inni. generalnie kadra jest bardzo sympatyczna, młoda, wesoła, rzetelnie przygotowująca do pracy. jak coś za mało zawsze można poprosić o wytłumaczenie, dodatkowe ćwiczenia, etc. kwestia podejścia :) z doświadczenia wynika, że kadra się stara, by ludzie wychodzili z zajęć zadowoleni i z rzetelną wiedzą.
co do zawodzenia się szkołą... jedyną rzeczą, która może to sprawić są pierwsze zajęcia z każdego przedmiotu. niestety panuje zasada "kto pierwszy ten lepszy". ale jeśli uda ci się zapisać na zajęcia, na które chcesz - innych powodów raczej nie będzie do niezadowolenia :) zawsze też można w pierwszym semestrze wybrać warsztaty i jeden przedmiot informatyczny. na drugim semestrze jest już zdecydowanie spokojniej :)
co do zajęć: na początku niektóre mogą wydawać się zbędne na wybranej specjalizacji. ale jednak okazuje się, że nie są tak bez sensu ułożone :) na niektórych będzie się siedziało spokojnie, na niektórych będzie się wybuchało salwami śmiechu :) jak wszędzie :)
a sprzęt... kompy działają, PC i Mac. oprogramowanie do zajęć jest :) możesz wziąć laptopa, jeśli masz... generalnie da się prawie wszystko załatwić :)

ja jestem mocno wymagający i jak coś nie po mojemu idzie, to się wkurzam. a ze szkoły zadowolony jestem :) doświadczenia poprzednie zostaw za sobą i odetchnij pełną piersią nowego powietrza WSR-u :D będzie dobrze :)

Manny Calavera
Nowy(a)

Post autor: Manny Calavera » 07 sie (czw) 2008, 16:41:28

"...rzetelnie przygotowująca do pracy" - zostałem uspokojony, jak robią więcej niż podanie tematu zajęć/ćwiczeń i picie kawy, to już będzie progres (ktoś kiedyś miał uczucie, że przyszedł na ćwiczenia a w praktyce jest asystentem profesora?) ;)
Cenna informacja - zabukować interesujące mnie zajęcia (nie jest mi jeszcze znany system panujący w szkołach policealnych).

Paziu
Ekspert
Ekspert

Post autor: Paziu » 08 sie (pt) 2008, 11:59:07

WSR pewnie nie będzie sie mieścił w normalnym pojęciu szkoły policealnej pod tym względem :P

masz chyba ze 2 zjazdy czasu na to żeby pójśc na próbę na zajęcia które Ci sie podobają (chodzi mi o zajęcia dodatkowe) i zapisac sie na nie - jak sie zapiszesz to będą traktowane dla Ciebie jako obowiązkowe i będziesz musiał je zaliczyc ...

po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: po_prostu_Adam » 27 sie (śr) 2008, 15:40:21

no i co taka cisza

nikt z nowych sie nie chce integrowac na ognisku?

Avallar
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Avallar » 17 wrz (śr) 2008, 21:09:23

Tak ku pewności, 20-21.IX mamy techniki sprzedaży od 9-15 w oba dni weekendu, żadnych innych zajęć niet, pozostałe sobie wypróbujemy jak się grupa październikowa pojawi?
Jeśli dobrze mi się wydaje to może by po zajęciach wybrać się powiedzmy na bilard/piwo/obiadek?

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 17 wrz (śr) 2008, 23:11:36

Avallar pisze:Tak ku pewności, 20-21.IX mamy techniki sprzedaży od 9-15 w oba dni weekendu, żadnych innych zajęć niet, pozostałe sobie wypróbujemy jak się grupa październikowa pojawi?
Jeśli dobrze mi się wydaje to może by po zajęciach wybrać się powiedzmy na bilard/piwo/obiadek?
dobrze się wydaje dobrze :D [widać że osoba dobrze poinformowana ;) ] nie wiem tylko jak z tą integracją ale znając grupy zaoczne to napewno jakaś grupa się zbierze ;)

P.S. w woli przypomnienia: 27 i 28 IX również macie techniki sprzedaży [a 28 to nawet egzamin z nich będziecie pisać 8O :D

ODPOWIEDZ