Niestety jestem "nowa" i nie do końca wiem, z kim mam do czynienia. Jesteś po 2 roku? Masz uregulowane wszystkie płatności i inne zobowiązania? No to takMartha pisze:Czy jezeli jutro "wpadne" do szkoly to bede mogla odebrac swoje papiery i dyplom ?? Bo nie chce jechac specjalnie po to, zeby sie dowiedziec ze nie bardzo...:>
"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
-
- Ekspert
Ale wiesz co? Jednak dla pewności zadzwoń dziś do 16 do sekretariatu, albo jutro od 8 do 16 Wtedy dowiesz się na 100%OSHka pisze:Niestety jestem "nowa" i nie do końca wiem, z kim mam do czynienia. Jesteś po 2 roku? Masz uregulowane wszystkie płatności i inne zobowiązania? No to takMartha pisze:Czy jezeli jutro "wpadne" do szkoly to bede mogla odebrac swoje papiery i dyplom ?? Bo nie chce jechac specjalnie po to, zeby sie dowiedziec ze nie bardzo...:>
-
- Ekspert
Z tego co wiem to brakowalo na moim swiedectwie jeszcze podpisu Sławka, bo byl wtedy na urlopie... to nie wiem czy juz wrocil czy jeszcze nie. Ale jak moglabys sprawidz czy jest to moje swiedectwo to bylabym wdzieczna, bo wtedy bym nie przyjezdzala na marne.
Marta Podowska TV dzienne- konczylam w styczniu 2008
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Podpis na świadectwie
No ja to jestem w szkole po urlopie dosyć długo... Zapomniałem już nawet gdzie byłem na tym urlopie... A po powrocie podpisałem wszystko co mi podsunęli, ale, szczerze mówiąc, nie mam pewności czy tam było Twoje świadectwo. To rzeczywiście musi sprawdzić ktoś z sekretariatu.Martha pisze:Z tego co wiem to brakowalo na moim swiedectwie jeszcze podpisu Sławka, bo byl wtedy na urlopie... to nie wiem czy juz wrocil czy jeszcze nie. Ale jak moglabys sprawidz czy jest to moje swiedectwo to bylabym wdzieczna, bo wtedy bym nie przyjezdzala na marne.
-
- Zadomowił(a) się
-
- Ekspert
-
- Czasami coś napisze
-
- Zaczyna działać
-
- Ekspert
Umowa, którą każdy Słuchacz podpisuje jest roczna, dlatego w tamtej umowie były stare stawki, a w tej nowej będą nowe.megejra pisze:hmm, a ja mam pytanie tyci - czesnego...
bo rozkminiam wersję płatności za cały rok z góry tym razem - a tu mały suprajsik! bo zauważyłam, że poszło w górę
to tyczy się nowych czy drugi rok też obowiązuje?
bo o możliwych wahaniach w czesnym to mowy chyba nie było, jak mnie pamięć nie myli
-
- Ekspert
Wszystko jest już gotowe do odegrania Zatem zapraszamyMartha pisze:Z tego co wiem to brakowalo na moim swiedectwie jeszcze podpisu Sławka, bo byl wtedy na urlopie... to nie wiem czy juz wrocil czy jeszcze nie. Ale jak moglabys sprawidz czy jest to moje swiedectwo to bylabym wdzieczna, bo wtedy bym nie przyjezdzala na marne.
-
- Loża WSR
-
- Początkujący(a)
hm a ja sie chcialam zapytac czy moge tu na forum poprosic o przygotowanie mi paru dokumentow czy musze dzwonic?
chodzi mi o zaswiadczenie ze przystapilam do OKE i ze ukonczylam WSR
oraz w lodzi poprosili jeszcze o rekomendajce ze szkoly.
dostalam sie na 2 rok ale narazie poki nie oddam dokumentow warunkowo
paulina kostyrko ex- sg2 dzienne
chodzi mi o zaswiadczenie ze przystapilam do OKE i ze ukonczylam WSR
oraz w lodzi poprosili jeszcze o rekomendajce ze szkoly.
dostalam sie na 2 rok ale narazie poki nie oddam dokumentow warunkowo
paulina kostyrko ex- sg2 dzienne