Mieszkanie/pokój do wynajęcia w Warszawie
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
Mieszkanie/pokój do wynajęcia w Warszawie
zakładam nowy topik, bo chyba takiego nie ma /dla dziennych nie widziałam/ zostało do września niewiele czasu, a mieszkać przez rok szkolny gdzieś trzeba, więc jak ktoś szuka współlokatorki, to zgłaszam swoją kandydaturę mieszkanie ( a raczej jeszcze jego brak) to jedyna rzecz , która mi teraz spędza sen z oczu...
-
- Czasami coś napisze
ja tez juz o tym myslałam, bo Warszawa przez ostatni rok strasznie sie wysoko wyceniła,bilety totalna masakra, że o wynajmie pokoju już nie wspomnę...nawet u sióstr zakonnych w bursach ceny są niemalże kosmiczne...jak będziesz miała Dosiu jakieś info o jakiejś bursie w dogodnej lokalizacji i w miarę rozsądnej cenie, to proszę pisz.może przez wrzesień gdzieś się przekoczuje a w międzyczasie uda się wykombinować jakieś przyjazne lokum
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
tiptop pisze:jak będziesz miała Dosiu jakieś info o jakiejś bursie w dogodnej lokalizacji i w miarę rozsądnej cenie, to proszę pisz.może przez wrzesień gdzieś się przekoczuje a w międzyczasie uda się wykombinować jakieś przyjazne lokum
tiptop, słuchaj,mam dla Ciebie propozycje odezwij sie do mnie na gadu: 1889039 bede czekac.
pozdrawiam
-
- Nowy(a)
-
- Czasami coś napisze
Można, ale na razie sam nie znam żadnych szczegółów. Nie miałem jeszcze czasu pogadać w właścicielką, więc na razie wiem tylko tyle, że będzie. Nie wiem natomiast kiedy i za ile. Aktualnie tam mieszkam. Wprawdzie planuję wyprowadzić się najdalej w pierwszym tygodniu października, ale zakładam, że mieszkanie przejdzie najpierw jakiś remont - choć może niesłusznie Jeśli interesują Cię jakieś inne detale niż cena i termin, to chętnie odpowiem na pytania. W tym tygodniu zagadnę właścicielkę i będę wiedział coś więcej.
-
- Nowy(a)
@trocu - info o stanie/wyposażeniu/cenie/metrażu itd. na klaxfall@wp.pl proszę