Strategia reklamy 08/09 - is anybody here?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Strategia reklamy 08/09 - is anybody here?
Witam wszystkich serdecznie , a przede wszystkim przyszłych studentów SR, jeżeli w ogóle tu tacy są...bo tak czytam i szukam, i żadnych oznak zycia przyszłych strategów . Mam nadzieję, że ktoś się jeszcze zapisał na SR, wrzesień, dziennie??
-
- Ekspert
teraz trzeba poczekac aż zaczną się zgłaszacPaziu pisze:ostatni dzień otwarty jakiś pokręcony był ;p ... 1 czy 2 osoby na TV ... w tym na pewno jeden gośc zaocznie ... może z jedna na grafikę ... na foto nikt ... i reszta na strategię O_o ... a było ze 20 osób ...
kultura upadła i ustąpiła miejsca marketerom ...
-
- Nowy(a)
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Elitarna SR
halag, nie dramatyzuj Strategia Reklamy zawsze była kierunkiem elitarnym. W tym roku też tak jest; w grupie dziennej I roku będzie 12 osób (w zaocznej 36), z czego wszyscy (oprócz Ciebie) wybrali opcję październikową, więc musisz tylko poćwiczyć trochę cierpliwość i spokojnie poczekać na swoich najbliższych kolegów i koleżanki. Poza tym nigdzie nie bedziesz musiała się tułać - namówiłem Cię na wstępne spotkanie specjalizacyjne w grupie TV ze względu na troskę, żebyś sie nie nudziła . Wszystkie pozostałe zajęcia wrześniowe są ponadspecjalizacyjne, a od października SR (między nami mówiąc najlepsza specjalizacja w szkole) rusza pełną parą.halag pisze:Spoko, jutro mam rozmowę wstępną, więc wybadam co/lub kto.. się za tym wszystkim kryje, że nikt nie chce się zapisywać na ten kierunek
-
- Nowy(a)
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
No!
Tylko spróbuj!halag pisze:jak dla mnie zajęcia bomba:D, jeszcze kilka takich i chyba zmienię specjalizację z SR na TV...
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
zapytanie do naszego guru?
Przede wszystkim pozdrowienia od całego koła FOKUS z Wrocławia taka mała prywata:) zajęcia prowadzone przez Państwa duet podczas tegorocznych FRK Wizualia 2008 zachęciły mnie do rozpoczęcia zaocznych studiów we Warszawie na kierunku strategia reklamy.
Moje pytanie jest następujące co dzieje się na rozpoczeciu roku na zaocznych tzn czy obecność jest niezwykle konieczne i czy zaczynają się już zajęcia? Wysłałam już wszystkie dokumenty mam nadzieję, że dotrą na czas i że będę miała z przyjemność spotkania Pana na zajęciach.
Moje pytanie jest następujące co dzieje się na rozpoczeciu roku na zaocznych tzn czy obecność jest niezwykle konieczne i czy zaczynają się już zajęcia? Wysłałam już wszystkie dokumenty mam nadzieję, że dotrą na czas i że będę miała z przyjemność spotkania Pana na zajęciach.