Grafika zaoczna-październikowa ;) zapraszam
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Hmm, zwijanie się w pierwszym lepszym kącie może być całkiem ekonomiczne (biorąc pod uwagę szalone ceny mieszkań w Wawie), tylko w zimie może być nieciekawie (na grudniową pogodę polecam przerzucić się na zwijanie za tzw. zapieckiem)
Jeszcze jestem na etapie poszukiwawczo-zaklepywawczym (nie tak łatwo o kawalerkę w rozsądnej cenie :/ ).
Jeszcze jestem na etapie poszukiwawczo-zaklepywawczym (nie tak łatwo o kawalerkę w rozsądnej cenie :/ ).
-
- Loża WSR
-
- Zaczyna działać
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
Się-zobaczy-się, mieszkania rozsądnej cenie za metraż i panujące w nim warunki do dnia dzisiejszego nie znalazłem, a wrzesień tuż tuż. Rozwiązanie noclegu/lokum wyjdzie w tzw. praniu, 'ławko-parkowanie' bądź 'kartoning' nie jest co prawda najwygodniejszą opcjądaria pisze:...Zobaczymy jak to będzie w końcu jesienna perspektywa rozbicia legowiska w postaci kartonu na przeciwko Tesco nie jest taka zła...
Mogę również w efekcie przycupnąć do jakiegoś
bezdomnego śpiącego na ławce .. ;]
a co w grupie raźniej ;>
-
- Nowy(a)
Hmmm... może akademiki będą miały jakieś wolne pokoje na weekendy? Z Warszawą to jest tak, że taniego mieszkania trzeba szukać już pół roku wcześniej... dobre oferty znikają 10 sekund po tym jak sie pojawią... niestety.
A ja mam pytanko: kiedy jest pierwszy zjazd dla października? Muszę to wiedzieć jak najszybciej żeby nie kumulować sobie zajęć
A ja mam pytanko: kiedy jest pierwszy zjazd dla października? Muszę to wiedzieć jak najszybciej żeby nie kumulować sobie zajęć
-
- Ekspert
Zaoczne grupy październikowe zaczynają 27 września!:bet pisze:A ja mam pytanko: kiedy jest pierwszy zjazd dla października? Muszę to wiedzieć jak najszybciej żeby nie kumulować sobie zajęć
po więcej informacji zapraszam tu:
http://www.szkolareklamy.pl/ftopicp-74144.html#74144
lub tutaj:
http://www.szkolareklamy.pl/ftopicp-126629.html#126629
[proszę się przyzwyczajać ]
-
- Nowy(a)
A ja sie tak nieśmiało spytam: Z tego co widzę to grafika ma zjazdy w inne weekendy niż SR W związku z tym: czy mogłabym chodzić na zajęcia obowiązkowe dla SR (oczywiście nie na każde ) Jeżeli tak to jak to zorganizować? Wahałam się między tymi dwoma specjalizacjami i byłoby mi niezmiernie miło, gdybym mogła je jakoś łączyć