Czy warto iść na fotografię?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Czy warto iść na fotografię?
Od długiego już czasu zastanawiam się, czy składać papiery na WSR. Słyszałem o tej szkole dużo pozytywnych opinii, negatywnych bardzo, bardzo niewiele.
Zamierzam złożyć papiery na fotografię reklamową, jednak widząc zdjęcia na stronie głównej, z odnośnika FOTOLAB i komentarz na stronie: "Wszystkie fotografie zaprezentowane na tej stronie zostały wykonane przez studentów Warszawskiej Szkoły Reklamy.
Jeśli jesteś zainteresowany kupnem fotografii, skontaktuj się z nami." to odechciewa mi się tam wybierać. Zdjęcia są tragiczne, 8-letni brat mojej dziewczyny zrobiłby lepsze...
Co ma na celu pokazanie tak kiepskich zdjęć ? Jak to odbierać, czytałem w innym wątku, że Adam wlazły również uczęszczał do WSR, a to jednak jakaś reklama...
Czy na prawdę uczniowie WSR nie mogą pochwalić się lepszymi fotkami ?
Zamierzam złożyć papiery na fotografię reklamową, jednak widząc zdjęcia na stronie głównej, z odnośnika FOTOLAB i komentarz na stronie: "Wszystkie fotografie zaprezentowane na tej stronie zostały wykonane przez studentów Warszawskiej Szkoły Reklamy.
Jeśli jesteś zainteresowany kupnem fotografii, skontaktuj się z nami." to odechciewa mi się tam wybierać. Zdjęcia są tragiczne, 8-letni brat mojej dziewczyny zrobiłby lepsze...
Co ma na celu pokazanie tak kiepskich zdjęć ? Jak to odbierać, czytałem w innym wątku, że Adam wlazły również uczęszczał do WSR, a to jednak jakaś reklama...
Czy na prawdę uczniowie WSR nie mogą pochwalić się lepszymi fotkami ?
-
- Zadomowił(a) się
Re: Czy warto iść na fotografię ?
hitman1986 pisze: Zamierzam złożyć papiery na fotografię reklamową, jednak widząc zdjęcia na stronie głównej, z odnośnika FOTOLAB i komentarz na stronie: "Wszystkie fotografie zaprezentowane na tej stronie zostały wykonane przez studentów Warszawskiej Szkoły Reklamy.
masz rację, jakbym była na Twoim miejscu też miałabym taki dylemat bo tamte foty zbyt zachęcające nie są
ale pocieszę Cię - zdjęcia te są "z epoki kamienia łupanego" (i tu mnie zlinczują co niektórzy
teraz jest lepiej, wystarczy jak pooglądasz foty ludzi z WSR na gronie - tam jest mała zajawka tego co ludzie teraz robią (i z tv), bo "współczesna" galeria prac słuchaczy jest dopiero tworzona, więc nie możesz mieć wglądu do niej - jako takiego - bo go nikt na razie nie ma
ale spooko - jest wyższy poziom, inaczej wykładowcy chyba ze szczęścia już dawno temu by się pocięli albo w psychiatryku skończyli..
a rozwinie Ci tu ktoś lepiej zaraz, i pełniej zobrazuje o co kommon
i jakie to cuda ludzie tworzą
-
- Ekspert
najnowsze fotki i nie tylko znajdziesz w topiku WSR na gronie:
http://grono . net/forum/topic/11925457/3/0/0/0/#bottom
i oczywiście w profilach poszczególnych ludzi ...
http://grono . net/forum/topic/11925457/3/0/0/0/#bottom
i oczywiście w profilach poszczególnych ludzi ...
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
-
- Bywalec
-
- Ekspert
-
- Nowy(a)