wspaniale to opisałaś dokładnie tak było, problem polega na tym, że jeszcze do zeszłego roku obowiązywały inne druki świadectw. Druki były dwustronne i mieściły się na nich wszystkie realizowane przez Was przedmioty. W tym roku na świadectwie mieści się tylko 22 przedmioty więc są tam umieszczone tylko te 'obowiązkowe' (choć jak zauważyłaś też niestety nie wszystkiedann pisze:ds też się nad tym zastanawiałam, ale podejrzewam, że części ocen nie ma na świadectwie, bo się po prostu nie mieszczą:/ chyba dlatego, bo jak widzisz (albo przynajmniej ja tak mam) wszystkie miejsca na oceny są zajęte. Po za tym pisze - OBOWIĄZKOWE zajęcia edukacyjne. Więc dodatkowych wpisanych nie ma. Co do warsztatów negocjacyjnych i technik sprzedaży to niby były obowiązkowe i też sie dziwię że nie mam. Wszystko chyba dlatego, że było tylko tyle miejsca na przedmioty i oceny. Twórcy tych świadectw nie przewidzieli, że tyle różności do zaliczenia mieliśmy;)
"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
Ostatnio zmieniony 15 wrz (pn) 2008, 20:51:22 przez pesca, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Ekspert
hm... jeżeli chodzi o Panią Dyrektor to jest w WSR we wtorki, środy i piątki w godzinach 15 - 18. Co do Sławozbira to jest codziennie, ale tu trudno określić w jakich godzinach (często do 15 jeszcze jest w szkole - radzę zadzwonić wcześniej i się upewnić).bambi pisze:mam male pytanie
w jakich godzinach mozna by zlapac slawka i pania dyrektor w najblizszym tygodniu?
-
- Ekspert
uuuuuuuu, normalnie będziemy musieli skreślić Cię z listy słuchaczy i wysłać wilczy bilet do WKU...
a tak poważnie: jak możesz to prześlij nam faxem podpisaną umowę /lub wyślij ją do nas pocztą/ a oryginał dowieziesz jak już będziesz mogła do nas przyjechać
na wszelki wypadek dane do przesyłki (cobyś nie musiała szukać):
a) nr faxu (022) 644 28 58 - trzeba poprosić miłą panią z sekretariatu o sygnał faxu
b) nasz adres:
Warszawska Akademia Reklamy Fotografii i Filmu (bo w takiej szkole się uczysz)
ul. Szolc - Rogozińskiego 3
02-777 Warszawa
[dobrze aby na kopercie dopisać - SEKRETARIAT]
a tak poważnie: jak możesz to prześlij nam faxem podpisaną umowę /lub wyślij ją do nas pocztą/ a oryginał dowieziesz jak już będziesz mogła do nas przyjechać
na wszelki wypadek dane do przesyłki (cobyś nie musiała szukać):
a) nr faxu (022) 644 28 58 - trzeba poprosić miłą panią z sekretariatu o sygnał faxu
b) nasz adres:
Warszawska Akademia Reklamy Fotografii i Filmu (bo w takiej szkole się uczysz)
ul. Szolc - Rogozińskiego 3
02-777 Warszawa
[dobrze aby na kopercie dopisać - SEKRETARIAT]
-
- Bywalec
Dlaczego, ależ dlaczego?????
Od tego roku nas rozdzielono, o zgrozo!!!
Patrzę na plan zjazdów i widzę, że raczej się już nie spotkam z ludźmi z TVi SR, gdyż jestem na SG i mamy zjazdy w inne dni... czemu???
tzn wiem, że będzie luźniej itp.... ale mimo wszystko... CZEMU??? jedyna nadzieja w imprezach.... oby częstych.
Więc śle kolejne pytanie: ile imprez jest planowanych w nadchodzącym 2008/2009???
Od tego roku nas rozdzielono, o zgrozo!!!
Patrzę na plan zjazdów i widzę, że raczej się już nie spotkam z ludźmi z TVi SR, gdyż jestem na SG i mamy zjazdy w inne dni... czemu???
tzn wiem, że będzie luźniej itp.... ale mimo wszystko... CZEMU??? jedyna nadzieja w imprezach.... oby częstych.
Więc śle kolejne pytanie: ile imprez jest planowanych w nadchodzącym 2008/2009???
-
- Bywalec
-
- Ekspert
Dziewczyny, ja również ubolewam, że Was podzielono
ale ma to swoje plusy - będzie luźniej na korytarzach, więcej miejsca na zajęciach, lepszy dostęp do pracowni etc. i najprawdopodobniej skończą się wycieczki do Auli i na Kulczyńskiego Niestety podział był konieczny. Jest Was dużo a pamiętamy jak było w roku ubiegłym. Podział na specjalizacje był chyba najlepszym rozwiązaniem z możliwych (głównie jeżeli chodzi o grupy foto i tv), no (i jak zauważyła Annka) będą jeszcze imprezy [być może będzie ich więcej?] zwyczajowo są dwie - trzy w ciągu roku + impreza 'dyplomowa'. Będzie dobrze - zobaczycie
ale ma to swoje plusy - będzie luźniej na korytarzach, więcej miejsca na zajęciach, lepszy dostęp do pracowni etc. i najprawdopodobniej skończą się wycieczki do Auli i na Kulczyńskiego Niestety podział był konieczny. Jest Was dużo a pamiętamy jak było w roku ubiegłym. Podział na specjalizacje był chyba najlepszym rozwiązaniem z możliwych (głównie jeżeli chodzi o grupy foto i tv), no (i jak zauważyła Annka) będą jeszcze imprezy [być może będzie ich więcej?] zwyczajowo są dwie - trzy w ciągu roku + impreza 'dyplomowa'. Będzie dobrze - zobaczycie
-
- Ekspert
co do zapisów przez internet to jeszcze nie wiadomo jak to będzie wyglądało [w roku ubiegłym okazało się, że nie jest to jednak najlepszy pomysł - było bardzo dużo nieporozumień]. Pamiętaj, że jako II rok i tak dostajesz się na listy 'z automatu' - więc i bez internetu chyba nie będzie tak źlemarcin1978wawa pisze:AW na otwarciu mówił iż będzie możliwość zapisywania się przez forum, na zajęcia sobotnie. Czy wiadome już gdzie i kiedy tak się stanie ???
-
- Bywalec
-
- Ekspert
Z tego co wiem był taki pomysł aby I rok był osobno i II rok osobno, ale tu zadecydowała dostępność do studia fotograficznego i sprzętu dla specjalizacji FOTO i TV, oraz podział niektórych przedmiotów [które są realizowane tylko w dwóch z czterech specjalizacji].
Wiem, że szkoła długo rozważała wszelkie 'za' i 'przeciw' i chyba wybrała po prostu "mniejsze zło" [niestety nigdy nie da się zadowolić wszystkich, a skubany budynek nie chce się powiększyć...]
Wiem, że szkoła długo rozważała wszelkie 'za' i 'przeciw' i chyba wybrała po prostu "mniejsze zło" [niestety nigdy nie da się zadowolić wszystkich, a skubany budynek nie chce się powiększyć...]
-
- Zadomowił(a) się