"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zadomowił(a) się
no dobra... moje pytanie jest jak najbardziej głosem ludu...
CZY PAWEŁ BIAŁEK WRÓCI DO ZAOCZNIAKÓW?!
BLAGAM ... JEŚLI MNIE PAN SŁYSZY: WRÓÓÓÓĆĆĆĆĆ !!!
no tak... nie to, że jestem jakas nerwowa czy co...ale na sobotnim angielskim przezyliśmy szok, ze jest ktoś nowy i to do tego nie wiemy kiedy i czy w ogóle wróci P.B.
a podczas zajęć niektóre osoby jak tylko usłyszały, że nowy wykładowca mówi do nas w ingliszu - po prostu wyszły ;/
więc chcialabym tylko wiedzieć czy PB wróci??? a jeśli tak , to kiedy?
CZY PAWEŁ BIAŁEK WRÓCI DO ZAOCZNIAKÓW?!
BLAGAM ... JEŚLI MNIE PAN SŁYSZY: WRÓÓÓÓĆĆĆĆĆ !!!
no tak... nie to, że jestem jakas nerwowa czy co...ale na sobotnim angielskim przezyliśmy szok, ze jest ktoś nowy i to do tego nie wiemy kiedy i czy w ogóle wróci P.B.
a podczas zajęć niektóre osoby jak tylko usłyszały, że nowy wykładowca mówi do nas w ingliszu - po prostu wyszły ;/
więc chcialabym tylko wiedzieć czy PB wróci??? a jeśli tak , to kiedy?
-
- Zadomowił(a) się
-
- Zaczyna działać
hehe Paziu dobrze to ująłeśPaziu pisze:speaking english in english class ? the bastard ...
co do nowego nauczyciela to tak się składa, że mnie kiedyś uczył i moim zdaniem facet nie dość że ma talent do uczenia to jeszcze jest fajny.
Nie porównuje do Pana Białka bo osobiście go nie znam a raczej tylko z opowieści, ale imo nie ma się czego bać a z angielskim się osłuchacie i będzie luz.
-
- Ekspert
Witam Folen
Niestety nie [no chyba, że to naprawdę bardzo bardzo uzasadniony przypadek i naprawdę wogóle wogóle nie będziesz się mogła u nas pojawić] w takim wypadku musi mieć od Ciebie upoważnienie w którym wstarzesz kolegę z imienia i nazwiska, nr PESEL, adresu zameldowania etc. oraz kolega będzie miał przy sobie swój dowód osobisty... generalnie jednak jeżeli możesz [nie koniecznie teraz ale za czas jakiś do nas przyjechać i odebrać to zaoszczędziłoby nam to 'problemu'] - trzeba się podpisywać w różnych księgach 'dla potomnych' i wogóle najlepiej być osobiście [już nie mówiąc o tym, ze miłoby było Cię zobaczyć]. Poza tym Twoje dokumenty są u nas bezpieczne i mogą cierpliwie czekać na odbiór nawet i 'wieki'
Pozdrawiam
Niestety nie [no chyba, że to naprawdę bardzo bardzo uzasadniony przypadek i naprawdę wogóle wogóle nie będziesz się mogła u nas pojawić] w takim wypadku musi mieć od Ciebie upoważnienie w którym wstarzesz kolegę z imienia i nazwiska, nr PESEL, adresu zameldowania etc. oraz kolega będzie miał przy sobie swój dowód osobisty... generalnie jednak jeżeli możesz [nie koniecznie teraz ale za czas jakiś do nas przyjechać i odebrać to zaoszczędziłoby nam to 'problemu'] - trzeba się podpisywać w różnych księgach 'dla potomnych' i wogóle najlepiej być osobiście [już nie mówiąc o tym, ze miłoby było Cię zobaczyć]. Poza tym Twoje dokumenty są u nas bezpieczne i mogą cierpliwie czekać na odbiór nawet i 'wieki'
Pozdrawiam
-
- Bywalec
Poruszając temat nowego pana Anglika. Powiem tak.. w 2 grupie jest cudowna mieszanka grupy 1,2,3,4 , wiec jest tam istny mezalians poziomów zaawansowania. Przyznam się że sam jestem z grupy pierwszej. I u p. Białka było ok , bo osoby takie jak ja, nie liczą na to iż raz na dwa tygodnie, 1,5h nauczą się angielskiego. Do Wsr przyszedłem nie uczyć się anglika. i szczerze pisząc, mając 30 lat, nie liczę na to że wiele się nauczę w tym systemie. Wracając do metody nauki stosowanej przez nowego anglistę. Z z całym szacunkiem ja i nie tylko ja , nawet nie wiedzieliśmy o czym była mowa na zajęciach. A tak ucząc się angielskiego, mogę sobie posłuchać NBC w telewizji. Niestety również wielu z nas nie może sie przepisać do pierwszej grupy, godzinę później , bo chodzimy na warsztaty foto na których musimy być jako drugoroczni. I kółeczko się graniaste się zamyka. Dla nas , którzy znają po angielsku tylko pare zwrotów , system pana Nowego jest do luftu. Jak możemy się osłuchać, jeśli nie rozumiem co osłuchujemy.
Druga sprawa, kiedy będą wyniki z poprawek niedzielnych u Sławka ??
Druga sprawa, kiedy będą wyniki z poprawek niedzielnych u Sławka ??