"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
Jakoś specjalnie długo nie będziesz czekała, ale fajnie by było tak wejść, a tam na półeczce w złotej teczce Twoje dokumenty naszykowane, co nie? A teraz to już nawet w srebrnej ich nie będziea_anka pisze:No i klops...za dużo na głowie i zapomniałam uprzedzić, że jutro będę mea culpa! Tu napiszę w razie co i jutro się pokażę Jeśli przez to trzeba będzie czekać to ja z przyjemnością poczekam i powspominam
Dobrze jest Najwyżej dryndnij rano, jak się stresujesz
-
- Zadomowił(a) się
buuuu czyli złota teczuszka przeszła mi koło nosaOSHka pisze:Jakoś specjalnie długo nie będziesz czekała, ale fajnie by było tak wejść, a tam na półeczce w złotej teczce Twoje dokumenty naszykowane, co nie? A teraz to już nawet w srebrnej ich nie będziea_anka pisze:No i klops...za dużo na głowie i zapomniałam uprzedzić, że jutro będę mea culpa! Tu napiszę w razie co i jutro się pokażę Jeśli przez to trzeba będzie czekać to ja z przyjemnością poczekam i powspominam
Dobrze jest Najwyżej dryndnij rano, jak się stresujesz
na szczęście dzisiaj wygrałam bon na 5zł więc kupię sobie miliony takich złotych teczuszek - na pocieszenie nie wiedziałam co zrobić z wygraną to już wiem
i w ogóle się nie stresuję, bo ja to rasowy luzak jestem
do jutra!
-
- Ekspert
Niestety jeszcze nie została opublikowana. Myślę że w dniu jutrzejszym może się to udać [jak tylko opublikujemy dam tutaj link]Annka pisze:a ja mam pytanie odnoście zajęć sobotnich grup SG/FOTO: czy i gdzie są jakieś wolne miejsca? Szukam, i szukam, i znaleźć nie mogę a myślę nad małymi zmianami w planie.
-
- Czasami coś napisze
Ja bym chciała się dowiedzieć, kiedy tak właściwie dowiemy się/podane zostanie nam do wiadomości, co dostaliśmy za nasze boskie: strony internetowe, topici, newsy i wpisy encyklopedyczne? [czyli oceny z przedmiotu o cudnej nazwie- Autopromocja w Internecie]
[chodzi oczywiście o Grupy Dzienne, I rok]
[chodzi oczywiście o Grupy Dzienne, I rok]
-
- Nowy(a)
co na ilustratora 15:30-17:00
20x obrysowac logo Coca-Coli, np to : http://www.wpsl.info/DATA/upload/53/Coca-Cola.jpgShador pisze:Moglby ktos powiedziec co zadal p. Szulc z Illustratora na ostatnim zjeździe?
oraz przygotowac na kartce szkic swojego (cytuje "wypasionego" ) logo
-
- Bywalec
1Bartek jak zwykle mędrkuje.. Cóż Pan Szulc Widać jest łaskawy. A To logo które mamy przygotować to mamy sami zaprojektować w 100 % czyli może być przez nas całkiem wymyślone?
2. Co za ćwiczenie jest na wystawiennictwo dla Zaoczniaków , na następny zjazd ... bo spałem nieco na zajęciach.
3. Proszę również o wyjaśnienie procedury zaliczenia u Serowatki , Organizacji Przedsiębiorstw, bo nie wiele zrozumiałem z tego wszystkiego co mówił.
4 Czy ktoś może powiedzieć gdzie znaleźć te materiały do zaliczenia z Etyki , co dał Sławek ?? Gdzieś się zapodziały..
2. Co za ćwiczenie jest na wystawiennictwo dla Zaoczniaków , na następny zjazd ... bo spałem nieco na zajęciach.
3. Proszę również o wyjaśnienie procedury zaliczenia u Serowatki , Organizacji Przedsiębiorstw, bo nie wiele zrozumiałem z tego wszystkiego co mówił.
4 Czy ktoś może powiedzieć gdzie znaleźć te materiały do zaliczenia z Etyki , co dał Sławek ?? Gdzieś się zapodziały..
-
- Początkujący(a)
Re: co na ilustratora 15:30-17:00
W jaki sposób obrysować? Wchodzi w rachube magiczna pałeczka? :pTrafalgar pisze:20x obrysowac logo Coca-Coli, np to : http://www.wpsl.info/DATA/upload/53/Coca-Cola.jpgShador pisze:Moglby ktos powiedziec co zadal p. Szulc z Illustratora na ostatnim zjeździe?
oraz przygotowac na kartce szkic swojego (cytuje "wypasionego" ) logo
-
- Bywalec