W jakie gry pogrywacie? :)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
Podpisuję się pod Wiciem... (dosłownie i w przenośni)
Pojawił sie nowy trailer nadchodzącego GTA IV, mozna go obejrzeć o tu:
http://www.gametrailers.com/player/28633.html?type=flv
Co do poprzednich serii, to mimo swojej brutalności i wulgarności gra wymiata. I to wręcz humorystycznie Polecam zgrać sobie radio z poprzednich części do mp3, bo to cos cudownego.
Pojawił sie nowy trailer nadchodzącego GTA IV, mozna go obejrzeć o tu:
http://www.gametrailers.com/player/28633.html?type=flv
Co do poprzednich serii, to mimo swojej brutalności i wulgarności gra wymiata. I to wręcz humorystycznie Polecam zgrać sobie radio z poprzednich części do mp3, bo to cos cudownego.
-
- Ekspert
http://www.snotr.com/video/731 Fizyka w Crysisie. 8O masakra...
-
- Nowy(a)
-
- Początkujący(a)
Grałam swego czasu w masę gier, ale teraz - jako że w ciągu dnia muszę zaliczyć i pracę, i szkołę i Punkt Wspomagania Tych Którzy Mieszkają Na Swoim* - mam czas pogrywać tylko w weekendy i wszelkie krótko/długoterminowe wakacje. Zamówiłam niedawno PS3, więc prawdopodobnie nie zdam w tym roku, hehe...
Co do moich ulubionych, to dla odmóżdżenia i relaksu polecam niezawodny NFS MW. Na dłuższe sesje najlepszy jest Gothic - uwielbiam wszystkie trzy części, bo jedna ma genialną fabułę, druga niesamowitą grafikę, a trzecia doskonale skonstruowany świat. Moim odkryciem sprzed paru miesięcy jest Assasin's Creed - najlepsza fabularnie, graficznie i "pomyślunkowo" zręcznościówka, jaką kiedykolwiek widziałam. Do herbaty wyśmienite są Wormsy Armageddon, a do herbaty i papieroska WWP (które niestety nie działają na Viście, ugh!). Rzecz jasna - jako, że jestem kobietą - nigdy nie nudzą mi się też Simsy z pierdyliardem dodatków.
Co do moich ulubionych, to dla odmóżdżenia i relaksu polecam niezawodny NFS MW. Na dłuższe sesje najlepszy jest Gothic - uwielbiam wszystkie trzy części, bo jedna ma genialną fabułę, druga niesamowitą grafikę, a trzecia doskonale skonstruowany świat. Moim odkryciem sprzed paru miesięcy jest Assasin's Creed - najlepsza fabularnie, graficznie i "pomyślunkowo" zręcznościówka, jaką kiedykolwiek widziałam. Do herbaty wyśmienite są Wormsy Armageddon, a do herbaty i papieroska WWP (które niestety nie działają na Viście, ugh!). Rzecz jasna - jako, że jestem kobietą - nigdy nie nudzą mi się też Simsy z pierdyliardem dodatków.
-
- Początkujący(a)
-
- Ekspert
Widać nie tylko mnie to swędzi...UGH, niech żyje brak edycji postów.
Ja wiedziałem żeby poczekać i się doczekać rozszerzonej wersji Wiedźmina (i to jeszcze w promocji! ). Tak więc wilk z pudełka ładnie na mnie się uśmiecha z półki, a ja godzinkę dziennie zatapiam się w świat Geralta. A tak to dla rozluźnienia odpalam Battlefielda 2.
-
- Początkujący(a)
-
- Początkujący(a)
Ue tam Wiedzmin sucks! Moim zdaniem rzecz jasna
A co do gier... ostatnio mialem przyjemnosc pograc sobie w Warhammer Online... no coz, majstersztyk PvP, klapa PvE... poprzez co znow wrocilem do World of Warcraft... a jako, ze niedlugo wychodzi do tego dodatek... to cos czuje ze bede musial sobie w firmie wziasc jakis urlopik
A co do gier... ostatnio mialem przyjemnosc pograc sobie w Warhammer Online... no coz, majstersztyk PvP, klapa PvE... poprzez co znow wrocilem do World of Warcraft... a jako, ze niedlugo wychodzi do tego dodatek... to cos czuje ze bede musial sobie w firmie wziasc jakis urlopik
-
- Zaczyna działać
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
a ja wczoraj wróciłem z powrotem do mojej ulubionej gry - Heroes III
czas mija a ta gra nadal mnie wciąga ze znowu nie wiedząc czemu znowu 3 godziny minęły jak jeden dzień
dalsze części tej gry nie mają dla mnie takiej magii jak ta
więc jeżeli ktoś w to grał to wie o czym mówię
a dodam tylko że premiera tej gry była w 1999 roku
czas mija a ta gra nadal mnie wciąga ze znowu nie wiedząc czemu znowu 3 godziny minęły jak jeden dzień
dalsze części tej gry nie mają dla mnie takiej magii jak ta
więc jeżeli ktoś w to grał to wie o czym mówię
a dodam tylko że premiera tej gry była w 1999 roku