"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Bywalec
-
- Bywalec
-
- Nowy(a)
-
- Początkujący(a)
Yhh... nie moge znalesc tego narzedzia ktorym mam pracowac. Cos mi to nie idzie.marcin1978wawa pisze:ojj zobaczysz jak ciekawie... tylko nie wiem czy jak Cię nie było to znajdzie się dla Ciebie miejsce. Pierwsze zajęcia to był istny meksyk, połowa odeszła z kwitkiem..
A co do tego, ze byl Meksyk Wiem, wiem... widzialem. Dlatego mam zamiar sprobowac sie dostac na inne zajecia ew. tak jak teraz sam sprobowac sie doszkolic.
-
- Bywalec
-
- Bywalec
-
- Zadomowił(a) się
Ad.2. na ten zjazd to możesz przynieść projekt, na następny zjazd już wszystko pięknie zrobione i to jest ćw. 1 - zaprojektować wystawę sklepową - uzupełnienie kampanii reklamowej (prasowej, outdoor'owej itp.) - z zachowaniem tej samej estetyki - kolory, krój czcionki, użyte poszczególne elementymarcin1978wawa pisze: 2. Co za ćwiczenie jest na wystawiennictwo dla Zaoczniaków , na następny zjazd ... bo spałem nieco na zajęciach.
3. Proszę również o wyjaśnienie procedury zaliczenia u Serowatki , Organizacji Przedsiębiorstw, bo nie wiele zrozumiałem z tego wszystkiego co mówił.
4 Czy ktoś może powiedzieć gdzie znaleźć te materiały do zaliczenia z Etyki , co dał Sławek ?? Gdzieś się zapodziały..
Ad.3. Niby można szarpać się o uzyskanie tych min. 3 ocen, ale i tak dodatkowo trzeba zrobić tą symulację przedsiębiorstwa (czy cuuś takiego ) aby to ominąć szerokim łukiem trzeba będzie i tak pisać dodatkowo test (w pojedynkę lub w parach;) i zdać go na min. 4, żeby nie robić tej "symulacji"
chyba że chcesz robić tą symulację - to testu nie piszesz, tylko przychodzisz na koniec i się ładnie "prezentujesz"
Ad.4 na forum to raczej tego nie ma...
a zajęcia z Etyki mamy na następnym zjeździe, na tym będzie projektowanie reklam prasowych - więc możesz bezpośrednio uderzać do Sławka po tą kserówkę - i jeszcze dwa tygodnie czy trzy będziesz miał na przygotowanie prezentacji
chyba wsjo!
mam nadzieję, że nie poplątałam
Na pkt 1 Ci nie odpowiem, bo nie chodzę na te zajęcia illustratora to ja już mam w jednym paluszku
-
- Bywalec
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Techniki sprzedaży - trzeci termin
Będzie trzeci termin, ale jeszcze go nie ustaliłem. Jeśli masz dokument potwierdzający chorobę - będzie on dla Ciebie bezpłatny.Persja pisze:dzien dobry,
ja chcialam zapytac o techniki sprzedazy z ktorych testu nie zaliczylam niestety a na poprawke nie przyszlam bo umieralam troche na grype....
kiedy jakis platny termin ?