Dziekuje za odpowiedz.wojtkowski pisze:Będzie trzeci termin, ale jeszcze go nie ustaliłem. Jeśli masz dokument potwierdzający chorobę - będzie on dla Ciebie bezpłatny.Persja pisze:dzien dobry,
ja chcialam zapytac o techniki sprzedazy z ktorych testu nie zaliczylam niestety a na poprawke nie przyszlam bo umieralam troche na grype....
kiedy jakis platny termin ?
"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
Re: Techniki sprzedaży - trzeci termin
-
- Ekspert
-
- Bywalec
Czy jeśli zapisałam się przez internet, ale nie pojawiłam się później na tych zajęciach ani razu, to nie jestem automatycznie skreślona?
Na wszystkich zajęciach do tej pory wykładowcy w ogóle nie zwracali uwagi na listy internetowe, tylko kazali robić nowe osobom obecnym na zajęciach...
Czy zatem istnieje możliwość sprawdzenia przez najwspanialsze na świecie Panie z sekretariatu czy jestem na tych listach i ewentualnego skreślenia mnie z nich?:
-środa 8.30-10.00: CorelDraw (Szulc)
-środa 10.15-11.45: angielski 6 (Białek)
-środa 13.45-17.00: warsztaty wizażu (Chełmońska)
-czwartek 13.45-17.00: premiere (Zięcina)
Plus jeszcze wpisałam się jako chętna do stworzenia grupy z FinalCut'a, ale również na zajęciach się nie pojawiłam, więc chyba nie ma mnie na liście...
Z góry dziękuję
Na wszystkich zajęciach do tej pory wykładowcy w ogóle nie zwracali uwagi na listy internetowe, tylko kazali robić nowe osobom obecnym na zajęciach...
Czy zatem istnieje możliwość sprawdzenia przez najwspanialsze na świecie Panie z sekretariatu czy jestem na tych listach i ewentualnego skreślenia mnie z nich?:
-środa 8.30-10.00: CorelDraw (Szulc)
-środa 10.15-11.45: angielski 6 (Białek)
-środa 13.45-17.00: warsztaty wizażu (Chełmońska)
-czwartek 13.45-17.00: premiere (Zięcina)
Plus jeszcze wpisałam się jako chętna do stworzenia grupy z FinalCut'a, ale również na zajęciach się nie pojawiłam, więc chyba nie ma mnie na liście...
Z góry dziękuję
-
- Ekspert
-
- Bywalec
-
- Czasami coś napisze
Od jakiegoś czasu nurtuje mnie jedno pytanie i skrycie wierzę, że nie tylko mnie. W jaki sposób Wierchuszka uzasadnia brak chociażby jednej długiej przerwy w trakcie zajęć sobotnio-niedzielnych? IMHO bardzo by się przydała. Te marne 15 minut ledwo wystarcza na "błyskawiczne" zakupy w pobliskim "markiecie", gdzie gnijąc w kolejce można zapuścić korzenie lub znieść jajo
-
- Ekspert
dobre pytanie ... dawno tak dobrego pytania nie widziałem na tym forum ...
doprawdy pytanie, co ma wszystkie inne pytania pod sobą ...
jedyne co mi przychodzi na myśl, to to że ludzie wolą zapi....ć z zakupami i jedzeniem, piciem, papierosem, przerwą, niż być 15 minut wcześniej w szkole lub 15 minut później w domu ...
+ jako że to zajęcia dodatkowe to np niektórzy mogliby sie czuć pokrzywdzeni bardziej - że ich plan zajęć przerwa ominęła ...
a tak ... wszyscy pokrzywdzeni są równomiernie
(z góry przepraszam za sarkastyczny wydźwięk ... czasem mam taką tendencję)
doprawdy pytanie, co ma wszystkie inne pytania pod sobą ...
jedyne co mi przychodzi na myśl, to to że ludzie wolą zapi....ć z zakupami i jedzeniem, piciem, papierosem, przerwą, niż być 15 minut wcześniej w szkole lub 15 minut później w domu ...
+ jako że to zajęcia dodatkowe to np niektórzy mogliby sie czuć pokrzywdzeni bardziej - że ich plan zajęć przerwa ominęła ...
a tak ... wszyscy pokrzywdzeni są równomiernie
(z góry przepraszam za sarkastyczny wydźwięk ... czasem mam taką tendencję)
-
- Bywalec