Warsztaty Otwarte w weekendy zjazdowe zaocznych?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
Warsztaty Otwarte w weekendy zjazdowe zaocznych?
Chciałabym wyrazić wielką radość z powodu zorganizowania Warsztatów Otwartych tzw Tosterów, aczkolwiek mam taka prośbę do zarządzających, czy byłoby możliwe organizowanie tych że warsztatów w piątki weekendów zjazdowych dla zaocznych, ponieważ nie jest to realne aby osoby dojeżdżające z daleka takie np. jak ja, przyjeżdżały na taki warsztat w weekend niezjazdowy. Jest to bardzo kosztowne i niestety niepraktyczne. Dodatkowo czy możliwe byłoby rozważenie godzin popołudniowych, ponieważ dla zaocznych są to godziny wchodzące w grę ze względu na pracę.
Wiem, ze grupa dzienna jest bardziej solą tej szkoły, ale myślę ze dla nich nie ma znaczenia w który to piątek będzie, tak samo jak godziny popołudniowe.
Z góry dziękuję za rozważenie mojej prośby
Wiem, ze grupa dzienna jest bardziej solą tej szkoły, ale myślę ze dla nich nie ma znaczenia w który to piątek będzie, tak samo jak godziny popołudniowe.
-
- Ekspert
Re: Warsztaty Otwarte w weekendy zjazdowe zaocznych?
Z tym problemem radziłabym zwrócić się osobiście do Agnieszki Gniotek, która jest codziennie od 8 do 15, poza tym tygodniem, kiedy to jest na plenerze.Patris pisze:Chciałabym wyrazić wielką radość z powodu zorganizowania Warsztatów Otwartych tzw Tosterów, aczkolwiek mam taka prośbę do zarządzających, czy byłoby możliwe organizowanie tych że warsztatów w piątki weekendów zjazdowych dla zaocznych, ponieważ nie jest to realne aby osoby dojeżdżające z daleka takie np. jak ja, przyjeżdżały na taki warsztat w weekend niezjazdowy. Jest to bardzo kosztowne i niestety niepraktyczne. Dodatkowo czy możliwe byłoby rozważenie godzin popołudniowych, ponieważ dla zaocznych są to godziny wchodzące w grę ze względu na pracę.
-
- Nowy(a)
wWarsztaty otwarte
FotoSter i GrafoSter odbywają się w tym samym dniu i o tej samej godzinie .Bardzo mi przykro ,że nie mogę się rozdwoić i muszę wybierać między warsztatami. Moja gorąca prośba na przyszłość ,czy warsztaty otwarte mogą odbywać się w różnych godzinach?
-
- Nowy(a)
Warsztaty otwarte odbywają się w każdy piątek, więc zawsze będzie to czyjś piątek zjazdowy. Termin często narzucają nasi goście, którzy są bardzo zajęci i rzadko dysponują czasem. Tostery trwają cały dzień (8-10 godzin), nie da się efektywnie zrealizować tematu w ciągu kilku godzin. Dlatego nie mogą być popołudniowe. Odbywają się w małych grupach, a ich wielkość określa każdorazowo nasz gość, który mówi z jaką liczbą osób może efektywnie pracować. Dlatego przy zapisach pierwszeństwo zawsze będą miały osoby ze specjalizacji, której warsztat dotyczy. Dlatego też mogą odbywać się 2 warsztaty w tym samym czasie, bo prawdopodobieństwo zakwalifikowania się na oba jest niewielkie. Toster trwać będzie cały rok. Każdy zdąży uczestniczyć w warsztatach przynajmniej kilka razy. Oczywiście trudno pogodzić się z koniecznością tych zapisów, ale z drugiej strony jeśli chcemy - a chcemy - żebyście mieli możliwość uczestniczenia w prawdziwych, efektywnych warsztatach to nie może być to 100 osobowa grupa, bo w takiej nic nie da się zrealizować. Obecnie przygotowujemy już bardzo atrakcyjne Tostery grudniowe, których tematy opublikujemy w połowie listopada. Mamy nadzieję że też przypadną Wam do gustu.
-
- Czasami coś napisze
Dostałam mail'a od Pani Agnieszki Gniotek, która napisała, ze postara się tak organizować warsztaty aby odbywać się one w piątki zjazdowe zaocznych danego kierunku. Oczywiście dużo zależy od samych wykładowców. Bardzo za to dziękuję!!!
P.S.
Jeszcze jedno pytanie. Rozumiem, ze warsztaty za każdym razem będę miały inny temat?!
P.S.
Jeszcze jedno pytanie. Rozumiem, ze warsztaty za każdym razem będę miały inny temat?!
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)