Noc Reklamożerców 2008
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
-
- Ekspert
-
- Nowy(a)
-
- Początkujący(a)
-
- Ekspert
myślałem żeby w tym tygodniu pójść kupić bilety ... 2,5 tyg wyprzedzenia wystarczy bez rezerwacji ...
poszedłbym we środę albo we czwartek po swoich WSRowych zajęciach więc starajcie się pisać kto na 100% chce żebym mu kupił bilet po cenie grupowej na imielin, kasa do zwrotu już na imprezie
póki co lista 100% wygląda tak:
Paziu x2
Tekla
Piocho
Annka x2
Stokrotka
Paweuek666
Miki (absolwent tv)
z wypowiedzi wywnioskowałem że tylko te osoby juz chcą na 100% żeby kupić im ilet ...
powiedzmy że czekam do czwartku rana na potwierdzenie / zgłoszenia reszty ...
to jest dość wcześnie względem samej imprezy, więc rozgłaszajcie / dawajcie linka do tego forum wszystkim znajomym którzy mogliby być chętni, żeby potem nie było że też chcieli sie załapać na grupowy a nikt im nie powiedział ... a 2-2,5 tyg wyprzedzenia jest własnie po to żeby jak największa grupa WSR mogła siedzieć razem ...
poszedłbym we środę albo we czwartek po swoich WSRowych zajęciach więc starajcie się pisać kto na 100% chce żebym mu kupił bilet po cenie grupowej na imielin, kasa do zwrotu już na imprezie
póki co lista 100% wygląda tak:
Paziu x2
Tekla
Piocho
Annka x2
Stokrotka
Paweuek666
Miki (absolwent tv)
z wypowiedzi wywnioskowałem że tylko te osoby juz chcą na 100% żeby kupić im ilet ...
powiedzmy że czekam do czwartku rana na potwierdzenie / zgłoszenia reszty ...
to jest dość wcześnie względem samej imprezy, więc rozgłaszajcie / dawajcie linka do tego forum wszystkim znajomym którzy mogliby być chętni, żeby potem nie było że też chcieli sie załapać na grupowy a nikt im nie powiedział ... a 2-2,5 tyg wyprzedzenia jest własnie po to żeby jak największa grupa WSR mogła siedzieć razem ...