![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
zbierz pare starych myszek, wrzuc do tego pare zaspamionych skrzynek mailowych, rozpal na klawiaturze ognisko. włacz monitor i napisz na nim czerwonym flamastrem cezary, i zacznij wypowiadac te magicnze slowa: "corel to bog, adobe ssie, pepsi jest guru, cocacola smierdzi" itd.. moge sie zalozyc ze sie zjawi, ![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
-
- Czasami coś napisze
-
- Nowy(a)
nam na zajeciach podawal czarston@wp.pl - pewnie oba działaja
-
- Nowy(a)
????
jest może szansa na załatwienie , testu,ankiety w tematyce podatności na wpływ reklamy ?? szukałam w necie i nie znalazłam (ale może dlatego że nie wiem gdzie szukać) potrzebuje jakiejś wiarygodnej ankiety której wyniki mogła bym opracować wraz ze studentami
-
- Czasami coś napisze
Wpisy
Mam pytanko, jakoś nie mogę znaleźć tego co szukam:
Kiedy będą wpisy do indeksów za wrześniowe zajęcia z technik sprzedaży i stron internetowych? W ogóle jakie są oceny, bo jakoś nikt o niczym nie wie, wiem ile dostałem pkt za egzamin z TS ale JAKA JEST OCENA KOŃCOWA? (miałem kilka bonusów). A za PLENER? A za tostery (powiedziano mi, że są do wpisu)?
Kiedy będą wpisy do indeksów za wrześniowe zajęcia z technik sprzedaży i stron internetowych? W ogóle jakie są oceny, bo jakoś nikt o niczym nie wie, wiem ile dostałem pkt za egzamin z TS ale JAKA JEST OCENA KOŃCOWA? (miałem kilka bonusów). A za PLENER? A za tostery (powiedziano mi, że są do wpisu)?