a jakies konkrety, niestety nie mialam okazji byc i wysluchac pomysłu i ogolnego zalozenia jak to powinno wygladac.megejra pisze:donieść Brief - ci którzy nie donieśli...
ale to Etyka teraz przecież będzie na tym zjeździe (zapomniałam prawie)
bo kolejny zjazd w styczniu - więc poza głównym tematem lekcjito będą raczej konsultacje - co do naszych prac, pomysłów - jak ktoś je potrzebuje
kurcze, to już sesja 8O za rok
"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
-
- Zadomowił(a) się
tzn.?Smierc* pisze:a jakies konkrety, niestety nie mialam okazji byc i wysluchac pomysłu i ogolnego zalozenia jak to powinno wygladac.megejra pisze:donieść Brief - ci którzy nie donieśli...
ale to Etyka teraz przecież będzie na tym zjeździe (zapomniałam prawie)
bo kolejny zjazd w styczniu - więc poza głównym tematem lekcjito będą raczej konsultacje - co do naszych prac, pomysłów - jak ktoś je potrzebuje
kurcze, to już sesja 8O za rok
praca zaliczeniowa jak ma wyglądać?
to na pierwszej lekcji było - musisz sobie wybrać jakąś komercyjną markę, znaleźć logo i trzy reklamy z poprzednich kampanii tej marki
(i dołączyć to do briefu)
-
- Ekspert
koza:
jak napisał krzysiu - wszystko jest w umowie
odsetki za zwłokę w zapłacie czesnego naliczane są w potrójnej wyskości odsetek ustawowych.
krzysiu:
pełna instrukcja zapisu na toster - wysłana via gg /za dużo miejsca by tu zajęła/![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ka$ka:
tak jest - punkt 15:30 /można było poszukać tu: http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopicp ... tml#127842![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
jak napisał krzysiu - wszystko jest w umowie
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
krzysiu:
pełna instrukcja zapisu na toster - wysłana via gg /za dużo miejsca by tu zajęła/
Ka$ka:
tak jest - punkt 15:30 /można było poszukać tu: http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopicp ... tml#127842
-
- Nowy(a)
Wielka prosba!
Mam wielka prosbe, szczegolnie do grafikow, o co chodzi z tym brifem na Projektowanie Reklam Prasowych, znajde tu jakis topic odnosnie wlasnie tej pracy. POMOCY!!! O czym to ma byc, ile ma zajmowac, ja to ma wygladac ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
-
- Bywalec
http://www.szkolareklamy.pl/ftopict-6609.html
pewien niezwykle miły ktoś zamieścił ten wątek. Mi osobiście bardzo się przydało![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
pewien niezwykle miły ktoś zamieścił ten wątek. Mi osobiście bardzo się przydało
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
-
- Czasami coś napisze
-
- Ekspert
-
- Loża WSR