Apel do Pana Sławka
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
-
- Loża WSR
a ja nie lubię takiego zwrotu (przykład bo jest ich mnóstwo)
nazywam się Błąd
Sławomir Błąd
kolego english trochę luzu
trafiłeś do takiej szkoły gdzie dostaje się tego tutaj bardzo dużo
dzięki temu ta szkoła jest inna
a jak chcesz powagę to idz na studia prawnicze
tam na pewno będzie wszystko bardziej wzorowe i będzie the best
pozdro i uśmiechu bo widać że Ci go brakuje
nazywam się Błąd
Sławomir Błąd
kolego english trochę luzu
trafiłeś do takiej szkoły gdzie dostaje się tego tutaj bardzo dużo
dzięki temu ta szkoła jest inna
a jak chcesz powagę to idz na studia prawnicze
tam na pewno będzie wszystko bardziej wzorowe i będzie the best
pozdro i uśmiechu bo widać że Ci go brakuje
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Jak myślicie - czy to prawda?
Słuchajcie, wiem, że mnie za to zabijecie, ale wyrzuty sumienia nie pozwalają mi zmilczeć sprawy
Miałem po prostu gorszy wieczór i nie miał mnie kto pocieszyć ani wyluzować. Wymyśliłem więc, że zrobię taki żart - nie żart: zaloguję się anonimowo i napiszę coś kiepskiego na siebie, mając nadzieję, że ktoś z Was weźmie mnie w obronę. Zachodziłem w głowę i nic kiepskiego o mnie mi do niej nie przychodziło
Więc wymyśliłem tak trochę na siłę ten zarzut z angielskim, nadałem sobie nicka englishman1 (zgodnie z procedurami - nie mam uprawnień, aby to zrobić "na skróty") i napisałem to, co można przeczytać powyżej... Przepraszam
Niemniej dziękuję za ciepłe słowa wszystkim, którzy zechcieli je tu napisać - odnotowałem Wasze nicki, sprawdziłem kto za nimi stoi i będę wnioskował o podwyższenie Wam ocen ze sprawowania na najbliższej Radzie Pedagogicznej (za dbałość o dobre imię szkoły i niektórych jej pracowników ).
Miałem po prostu gorszy wieczór i nie miał mnie kto pocieszyć ani wyluzować. Wymyśliłem więc, że zrobię taki żart - nie żart: zaloguję się anonimowo i napiszę coś kiepskiego na siebie, mając nadzieję, że ktoś z Was weźmie mnie w obronę. Zachodziłem w głowę i nic kiepskiego o mnie mi do niej nie przychodziło
Więc wymyśliłem tak trochę na siłę ten zarzut z angielskim, nadałem sobie nicka englishman1 (zgodnie z procedurami - nie mam uprawnień, aby to zrobić "na skróty") i napisałem to, co można przeczytać powyżej... Przepraszam
Niemniej dziękuję za ciepłe słowa wszystkim, którzy zechcieli je tu napisać - odnotowałem Wasze nicki, sprawdziłem kto za nimi stoi i będę wnioskował o podwyższenie Wam ocen ze sprawowania na najbliższej Radzie Pedagogicznej (za dbałość o dobre imię szkoły i niektórych jej pracowników ).
-
- Loża WSR
-
- Bywalec
-
- Czasami coś napisze