Gdzie, co i ile
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zaczyna działać
Gdzie, co i ile
Witam
Jako nowy czlonek szkoly mam kilka pytan, glownie dotyczacych zajec fakultatywnych:
1.Zajecia z tworzenia stron WWW, sa one prowadzone pod katem konkretnego programu czy ogolne poznawanie HTML'a?
2. Nie wiem ile zajec wziac zeby zdolac ogarnac je wszystkie, czy powiedzmy 4 to juz jest duzo? (biorac pod uwage ze nie chce spedzac calego dnia przy ksiazkach)
3. To pytanie kieruje glownie do osob ktore wybraly te zajecia rok temu.
Jak oceniacie zajecia z doskonalenia umiejetnosci menedzerskich, zarzadzania personelem i warsztaty negocjacyjne?
4. Czy moze mi ktos podac jakies kierunki zwiazane ze struktura reklamy, w ktorych liczy sie bardziej pomyslowosc, logiczne myslenie, "wizja", umiejetnosc oceny i interpretacji niz wiedza ksiazkowa (z ksiazek moge sie uczyc w domu)
Wiem ze troche tego jest ale lubie wiedziec na co sie pisze
Jako nowy czlonek szkoly mam kilka pytan, glownie dotyczacych zajec fakultatywnych:
1.Zajecia z tworzenia stron WWW, sa one prowadzone pod katem konkretnego programu czy ogolne poznawanie HTML'a?
2. Nie wiem ile zajec wziac zeby zdolac ogarnac je wszystkie, czy powiedzmy 4 to juz jest duzo? (biorac pod uwage ze nie chce spedzac calego dnia przy ksiazkach)
3. To pytanie kieruje glownie do osob ktore wybraly te zajecia rok temu.
Jak oceniacie zajecia z doskonalenia umiejetnosci menedzerskich, zarzadzania personelem i warsztaty negocjacyjne?
4. Czy moze mi ktos podac jakies kierunki zwiazane ze struktura reklamy, w ktorych liczy sie bardziej pomyslowosc, logiczne myslenie, "wizja", umiejetnosc oceny i interpretacji niz wiedza ksiazkowa (z ksiazek moge sie uczyc w domu)
Wiem ze troche tego jest ale lubie wiedziec na co sie pisze
-
- Loża WSR
2. 4 to jest powiedzmy srednia ale na zaocznych. Na dziennych czysto teoretycznie mozna wziac nawet kilkanascie fakultetow, jak dasz rade. O siedzenie w ksiazkach w tej szkole sie nie martw. No chyba ze jestes jak ja na strategii reklamy ale to raczej nie dotyczy fakultetow. Tu uczysz sie grafiki, fotografii czy informatyki w praktyce a nie z ksiazek.
3. Mialem zarzadzanie personelem jako oblig. Jestem wiecej niz zadowolony. U Magdy Robak sa to glownie cwiczenia praktyczne. Czesc teoretyczna dostajesz w formie skryptu na maila
3. Mialem zarzadzanie personelem jako oblig. Jestem wiecej niz zadowolony. U Magdy Robak sa to glownie cwiczenia praktyczne. Czesc teoretyczna dostajesz w formie skryptu na maila
-
- akademiareklamy.edu.pl
-
- Loża WSR
To juz przepadles RafMak. Dnia Ci nie starczy zeby te wszystkie ksiazki przeczytac Troche zartuje bo pozycji obowiazkowych nie jest az tak wiele, chociaz na pewno nasz spec ma do czytania zdecydowanie najwiecej. Coz brak talentow artystycznych trzeba jakos odpokutowac. Mowie oczywiscie o sobie i za siebie bo sa tez u nas osoby ktore swobodnie dalyby sobie rade na innej specjalizacji. Czesc zreszta robi 2. speca.RafMak pisze:Ja tez bede na strategii
Duzo do czytania to jest rzeczy nadobowiazkowych. Jak Cie to interesuje, chcesz byc na czasie, uzupelnic wiedze to lektury same Cie znajda Raf
-
- akademiareklamy.edu.pl
ja tam od kilku lat czytam tylko branżowe ścierwa - na inne nie mam czasu niestety - zresztą czytając wypociny niektórych beztalenci można się nieźle ubawić zupełnie jakby się czytało "Szpilki"
PS
ja głosuje na strategię - strategia rządzi - to nic, że masz trądzik! - chyba w kiblu cos takiego wyczytałem kiedyś
PS
ja głosuje na strategię - strategia rządzi - to nic, że masz trądzik! - chyba w kiblu cos takiego wyczytałem kiedyś