Apel do Pana Sławka
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
całkiem sprytne zresztą:) Dobrze że nie były poruszane inne kwestie.. bo już nie wszyscy byliby jednomyślni:):):) hehhe nie mogłem się powstrzymać:):)bartek_f pisze:może to takie zakamuflowane "badania rynku"?Samson pisze: tak ale czy zauważyliście rzecz najciekawszą?? wychodzi na to że nikomu nie przeszkadzają anglojęzyczne wstawki Sławka.. czy aby na pewno??:):):) ^ ^
-
- Nowy(a)
troszkę soli
Chyba jestem jedyna osoba, której na serio nie spodobał się "żart - nie żart" Pana Wojtkowskiego.
A ponieważ dyskusja jest otwarta, to pozwolę sobie napisać krótką reprymendę (jako użytkownik forum):
Uważam, że moderator jako osoba sprawująca pieczę nad forum powinna się wystrzegać korzystania z przywilejów wynikających z tego urzędu
dla odnoszenia prywatnych korzyści. Stawia to bowiem - w moim odczuciu - pod znakiem zapytania sprawiedliwość osądów takiej jednostki.
Dodam na koniec, że Pana S.W. zdążyłem już nieco polubić, i wierzę, że to była jedynie mała chwila słabości, tak jak sam wspomniał był nieco wcześniej.
W końcu "Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce." Pozdrawiam.
A ponieważ dyskusja jest otwarta, to pozwolę sobie napisać krótką reprymendę (jako użytkownik forum):
Uważam, że moderator jako osoba sprawująca pieczę nad forum powinna się wystrzegać korzystania z przywilejów wynikających z tego urzędu
dla odnoszenia prywatnych korzyści. Stawia to bowiem - w moim odczuciu - pod znakiem zapytania sprawiedliwość osądów takiej jednostki.
Dodam na koniec, że Pana S.W. zdążyłem już nieco polubić, i wierzę, że to była jedynie mała chwila słabości, tak jak sam wspomniał był nieco wcześniej.
-
- Czasami coś napisze
Re: troszkę soli
ech tam.. sugerujesz że wolność słowa na forum WSR jest w jakiś sposób gwałcona??? (cokolwiek miałoby to znaczyć)Trafalgar pisze:Chyba jestem jedyna osoba, której na serio nie spodobał się "żart - nie żart" Pana Wojtkowskiego.
Żart był całkiem dobry.. tyle że nie do końca chyba sie rozwiązała sprawa kto to jest englishman1 - chociaż wszystko wskazuje na Sławka..
-
- Zawsze coś napisze
Re: troszkę soli
ech tam.. sugerujesz że wolność słowa na forum WSR jest w jakiś sposób gwałcona??? (cokolwiek miałoby to znaczyć)
Żart był całkiem dobry.. tyle że nie do końca chyba sie rozwiązała sprawa kto to jest englishman1 - chociaż wszystko wskazuje na Sławka..[/quote]
Człowiek się przyznaje do winy, a tu proszę - wszystko wskazuje na Sławka
Czuję się lekko pominięta...
Żart był całkiem dobry.. tyle że nie do końca chyba sie rozwiązała sprawa kto to jest englishman1 - chociaż wszystko wskazuje na Sławka..[/quote]
Człowiek się przyznaje do winy, a tu proszę - wszystko wskazuje na Sławka
Czuję się lekko pominięta...
-
- Ekspert
-
- Zadomowił(a) się
-
- Bywalec
-
- Czasami coś napisze