"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zadomowił(a) się
poza tym, co było już mówione na początku tzn. słówka, gramatyka z tych rozdanych materiałów na zajęciach
+ dodatek ekstra z ostatnich zajęć
http://www.szkolareklamy.pl/ftopict-6637.html
które stąd musisz sobie ściągnąć - osłuchać się, by móc na teście odp. na pyt. dot. nagrania - The Elephant Man
kilka pytań - nie mają to być jakieś szczegóły - bo na pamięć tego nie mamy się uczyć, ale by rozumieć o czym mowa w tym nagraniu
+ dodatek ekstra z ostatnich zajęć
http://www.szkolareklamy.pl/ftopict-6637.html
które stąd musisz sobie ściągnąć - osłuchać się, by móc na teście odp. na pyt. dot. nagrania - The Elephant Man
kilka pytań - nie mają to być jakieś szczegóły - bo na pamięć tego nie mamy się uczyć, ale by rozumieć o czym mowa w tym nagraniu
-
- Początkujący(a)
Trzy projekty z tych, ktore były na zajęciach czyli książka, kalendarzm menu, plakat, wizytowki (nie wiem jak sie to liczy) ale trzeba oddac 3 jako pliki PDF oraz indykowe najlepiej w wersji 1 lub 2, moze tez byc 3 od biedy....trocu pisze:Czy ktoś może mnie poratować i napisać co trzeba zrobić na zaliczenie sobotniego InDesigna ?
-
- Bywalec
Pytaine numer 2.
Czy z Foto zaliczenie :
zaliczenia:
 3 zdjęcia w formacie 18x24 (odbitki)
 Postać cyfrowa wykonanych odbitek do archiwum WSR
Tematyka prac:
 Zdjęcia portretowe, z wykorzystaniem źródeł światła o różnej temperaturze
barwowej (światło białe np. błysk, światło ciepłe np. żarówka, światło zimne
np. świetlówka)
 Zdjęcia zróżnicowane pod względem planów (np. plan ogólny, zbliżenie, detal
etc.)
Tematyka praca jest do wybrania albo portret albo plany ?? Czy obydwa mają być ??
Czy z Foto zaliczenie :
zaliczenia:
 3 zdjęcia w formacie 18x24 (odbitki)
 Postać cyfrowa wykonanych odbitek do archiwum WSR
Tematyka prac:
 Zdjęcia portretowe, z wykorzystaniem źródeł światła o różnej temperaturze
barwowej (światło białe np. błysk, światło ciepłe np. żarówka, światło zimne
np. świetlówka)
 Zdjęcia zróżnicowane pod względem planów (np. plan ogólny, zbliżenie, detal
etc.)
Tematyka praca jest do wybrania albo portret albo plany ?? Czy obydwa mają być ??
-
- Ekspert
Jeżeli chodzi o rezygnację z nauki, to należy złożyć w sekretariacie szkoły pisemną rezygnację. Płatności obowiązują do miesiąca w którym została złożona rezygnacja (czyli w tym wypadku do stycznia włącznie). Nie wiem jaki jest powód rezygnacji, bo być może warto wystąpić o urlop /na semestr lub rok/ i powrócić do nas za jakiś czas. Procedura występowania o urlop jest taka sama jak w przypadku złożenia rezygnacji z nauki (trzeba złożyć podanie i uregulować czesne do stycznia włącznie).
-
- Nowy(a)
-
- Zadomowił(a) się
-
- Bywalec
ponawiam pytanie, albowiem the Time's gettin' short
bartek_f pisze:mam pytanie do don Sławka W. Czy najbliższy termin zjazdu jest Ostatecznym-Jedynym-I-Słusznym-Terminem oddania projektów z Reklamy Prasowej? Rozchodzi mi się o to, że nie jestem do końca pewny mojego projektu i ten termin może zostać potraktowany jako termin dodatkowych konsultacji? I druga sprawa, czy to będzie skutkowało obniżeniem oceny?
-
- Ekspert
UWAGA ZAOCZNE GRUPY FOTO i SG!!!majaga pisze:no ja tyż mam pytanko...
czy w ta niedzielę zaliczamy "egzaminy" tylko z tych przedmio9tów które mamy planowo? czy mozemy uderzać np i do Sławka i do Szymona K., których zajęcia mamy w inne tzn co drugie weekendy?
yyy jak ktoś zrozumiał o co chodzi, to poproszę ślicznie o odpowiedź...
Harmonogram zaliczeń na niedzielę
18 stycznia 2009 znajdziecie tutaj:
http://www.szkolareklamy.pl/ftopicp-134051.html#134051
/w sobotę wszystkie egzaminy odbywają się w godzinach w których odbywały się planowe zajęcia/
Ostatnio zmieniony 14 sty (śr) 2009, 03:07:58 przez pesca, łącznie zmieniany 1 raz.